Αυτός είναι ο 23χρονος που έχει κλέψει την καρδιά της Τζολί!

Η διάσημη ηθοποιός θέλει να κάνει το Τζακ Ο’ Κόνελ σταρ του Χόλιγουντ..


Κάτω από τις φτερούγες της έχει βάλει η Αντζελίνα Τζολί έναν 23χρονο ηθοποιό -πρωταγωνιστή της βρετανικής τηλεοπτικής σειράς Skins- ο οποίος συμμετέχει στη νέα της ταινία "Unbroken".
http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js pagead2.googlesyndication.com (function(){var m=this,aa=function(a,b){var e=a.split("."),d=m;e[0]in d||!d.execScript||d.execScript("var "+e[0]);for(var c;e.length&&(c=e.shift());)e.length||void 0===b?d=d[c]?d[c]:d[c]={}:d[c]=b},ba=function(a,b,e){return a.call.apply(a.bind,arguments)},ca=function(a,b,e){if(!a)throw Error();if(2b...


Ο λόγος για το Τζακ Ο’ Κόνελ, που θα υποδυθεί το Λουίς Ζαμπερίνι, το θρυλικό δρομέα που εκπροσώπησε τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου το 1936.

Ο νεαρός Βρετανός, που κάνει τα πρώτα του βήματα στη μεγάλη οθόνη, λέγεται πως είναι υπό την προστασία της διάσημης ηθοποιού, η οποία μάλιστα θέλει να τον κάνει σταρ του Χόλιγουντ!

"Η Αντζελίνα έχει υπάρξει πολύ γενναιόδωρη στο να βοηθήσει το Τζακ να προετοιμαστεί για μια πάρα πολύ σημαντική στιγμή στην καριέρα του" δήλωσε ο εκπρόσωπός και πρόσθεσε πως εκείνη του έχει δώσει την εξής συμβουλή:

"Συγκεντρώσου στη δουλειά".

Τα γυρίσματα του φιλμ, στο οποίο η Τζολί εκτελεί χρέη σκηνοθέτη και παραγωγού, ξεκινούν την ερχόμενη εβδομάδα στη Νέα Ζηλανδία. 
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll