Παραμένει στους Ολυμπιακούς η πάλη

Το… αυτονόητο έπραξε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, καθώς οι «Αθάνατοι» ψήφισαν και αποφάσισαν ότι η Πάλη διατηρείται Ολυμπιακό Άθλημα και μετά τους Ολυμπιακούς του Ρίο Ντε Τζανέιρο το 2016.Αν και υπήρχαν σκέψεις…


και προτάσεις για να αφαιρεθεί από το καλεντάρι των Αγώνων η Πάλη, η απόφαση της ΔΟΕ ήταν να παραμείνει και μάλιστα από τον πρώτο κιόλας γύρο ψηφοφορίας με 49 ψήφους. Ωστόσο, η απόφαση αναφέρει ότι η Πάλη θα είναι κανονικά Ολυμπιακό Άθλημα εκτός από τους Αγώνες του Ρίο το 2016 και σε αυτούς του Τόκιο το 2020 και του 2024.
Λίγα λεπτά μετά την απόφαση, ο εκπρόσωπος Τύπου της ομοσπονδίας της Πάλης, Πάρης Κουρτζίδης μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και έκανε λόγο για νίκη της Πάλης, ενώ τόνισε ότι ήρθε η ώρα να νοιαστούν όλοι περισσότερο για το άθλημα.
«Κερδίσαμε, η πάλη παραμένει Ολυμπιακό Άθλημα. Είχαμε σκεφτεί διάφορα σενάρια για το τι θα γινόταν αν έβγαινε η πάλη από τους Ολυμπιακούς. Το σημαντικότερο είναι ότι η πάλη κέρδισε και τέλος καλό, όλα καλά. Αλλά θα πρέπει να ξυπνήσουμε και να κοιτάξουμε το καλό της πάλης όλοι μας», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.
Πηγή: sport-fm.gr
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll