Άνοιξαν τους δρόμους σε ένδειξη καλής θέλησης!

Και τα δύο ρεύματα της Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος της Μεταμόρφωσης, έκλεισαν στις 13:00 σήμερα το μεσημέρι οι
ιδιοκτήτες των φορτηγών Δ.Χ., κάνοντας πράξη τις απειλές τους.
Άνδρες της Τροχαίας προσπάθησαν στο μέτρο του δυνατού να καθοδηγήσουν τους εγκλωβισμένους οδηγούς, προκειμένου να βρουν διέξοδο εκτός της εθνικής οδού. Ο αποκλεισμός κράτησε για 30 περίπου λεπτά αλλά αυτό το μισάωρο ήταν αρκετό για να δημιουργήσει πολύ σοβαρό πρόβλημα στην κίνηση των οχημάτων. Η κυκλοφορία τώρα διεξάγεται κανονικά.
Κλειστή παραμένει ακόμα και αυτή την ώρα από τους μεταφορείς η μια λωρίδα κυκλοφορίας της Λ. Καβάλας, στο ύψος της γέφυρας του Σκαραμαγκά, στο ρεύμα προς Αθήνα αλλά αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία άμεσα ως ένδειξη καλής θέλησης από την πλευρά των μεταφορέων.
Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να απευλευθερωθούν τόσο τα διόδια της Ελευσίνας, που παρέμεναν αποκλεισμένα από τις 13:00 και άνοιγαν ανά 5λεπτο αλλά και το ρεύμα της Λ. Καβάλας στο ύψος της Μαγούλας με κατεύθυνση την Κόρινθο.
Νωρίτερα στα διόδια της Κορίνθου, οι ίδιοι οι οδηγοί φορτηγών απαίτησαν οι υπάλληλοι των διοδίων να ανοίξουν τις μπάρες, προκειμένου τα Ι.Χ. που στο μεταξύ είχαν συγκεντρωθεί και σχημάτιζαν ουρές να περάσουν δωρεάν από τα σημεία, που είχαν αφήσει ανοιχτά. Έτσι και έγινε.
Η κυκλοφοριακή συμφόρηση έχει επηρεάσει όλες τις κεντρικές οδικές αρτηρίες του Λεκανοπεδίου.
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll