Το... 53άρι του Ελευθερόπουλου

Υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι η στατιστική είναι ένας καλός τρόπος για να πεις ψέματα. Υπάρχουν όμως και πολλές φορές που τα νούμερα λένε την αλήθεια. Πέρα ως πέρα…

Κι αυτό ισχύει στην περίπτωση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Είναι γνωστά τα όσα έχει κάνει και θα συνεχίσει να κάνει ο 34χρονος. Είναι γνωστή η… στρατιωτική εκπαίδευση που πέρασε στη βελγική Αμβέρσα, όπως είναι γνωστό και το τι έχει κάνει στα μέχρι τώρα παιχνίδια Πρωταθλήματος.
Η στατιστική προσθέτει μερικά νούμερα στον 34χρονο τερματοφύλακα τα οποία έχουν, επίσης, το δικό τους ενδιαφέρον. Σε αυτά τα τρία παιχνίδια, ο Ελευθερόπουλος ήρθε σε επαφή με την μπάλα (είτε απόκρουση, είτε διώξιμο, είτε οτιδήποτε άλλο), 53 φορές.
Κι αυτό βεβαίως, όπως και η συνολική επίδοση της άμυνας, ήταν πολύ χρήσιμη στον Ηρακλή μιας και σε αυτά τα τρία παιχνίδια, οι τελικές προσπάθειες ήταν οι εξής: Στην πρεμιέρα, 16-13 υπέρ του Ολυμπιακού, στο Περιστέρι 13-4 υπέρ του Ατρόμητου και στο παιχνίδι με τη Λάρισα, 13-5 υπέρ της θεσσαλικής ομάδας.
Σε παιχνίδια δηλαδή που η άμυνα χρειάστηκε, έδωσε το παρών, και μαζί ο Ελευθερόπουλος δείχνει την αξία του. Στην πρεμιέρα ήρθε σε επαφή με την μπάλα 14 φορές, με τον Ατρόμητο 24 και με τη Λάρισα 15.

bluerena.gr
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll