Αυτοκτόνησε επειδή δεν άντεξε τον διασυρμό στο Ίντερνετ!

Ένας 18χρονος φοιτητής από τις ΗΠΑ αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του επειδή δύο συμφοιτητές ανέβασαν live τις προσωπικές του στιγμές στο διαδίκτυο...
 Ο Τάιλερ Κλεμέντι αγαπούσε πάρα πολύ τη μουσική και αγαπημένο του όργανο ήταν το βιολί. Ήταν ένας χαρισματικός βιολιστής και όλα έδειχναν πως αν συνέχιζε, τον περίμενε μια λαμπρή καριέρα.
Ο Τάιλερ , ήταν ομοφυλόφιλος όμως το κρατούσε κρυφό. Όταν το ανακάλυψαν οι δύο συγκάτοικοι του, ο Νταρούν Ραβί και η Μόλι Γουέι αποφάσισαν να.διασκεδάσουν, κάνοντας ζωντανή μετάδοση στο Internet κάποιες πτυχές της ερωτικής του ζωής.

Τοποθέτησαν στο δωμάτιό του μια κρυφή κάμερα και τον κινηματογραφούσαν σε προσωπικές του στιγμές με έναν άνδρα μεταδίδοντας ζωντανά το υλικό στο Διαδίκτυο, σε άγνωστο αριθμό ανθρώπων. Όταν ο Τάιλερ έμαθε τί είχε συμβεί δεν άντεξε και έπεσε από τη γέφυρα Τζορτζ Ουάσιγκτον, αφήνοντας πίσω μόνο μία επιστολή που ζητούσε συγνώμη για την πράξη του.

Οι δύο 18χρονοι που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία κατηγορούνται για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και δημοσιοποίηση σεξουαλικού υλικού στο Διαδίκτυο. Αν η περίπτωση χαρακτηριστέι λόγω της ομοφυλοφιλίας του θύματος και “έγκλημα μίσους”, μπορεί να βρεθούν στη φυλακή για 10 χρόνια.


Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll