VIDEO: 6 επαγγέλματα που δε θα πιστέψετε ότι υπάρχουν!

Επαγγέλματα που δε θα φανταζόσασταν ότι υπάρχουν. Δοκιμαστές αντικειμένων που δε πιστεύετε ότι χρειάζονται... δοκιμή. Τα πιο τρελά επαγγέλματα του κόσμου. Αλλά εμείς έχουμε αποδείξεις!


1.Τrain pushers- Οι "σπρώχτες" των τραίνων.

Τα τραίνα στο Τόκιο είναι γνωστό ότι γεμίζουν τόσο πολύ τις ώρες αιχμής που οι πόρτες τις περισσότερες φορές δεν μπορούν να κλείσουν. Εκεί επεμβαίνουν οι "σπρώχτες"! Οι οποίοι κάνουν αυτό που λέει το όνομά τους σπρώχνουν τον κόσμο προς τα μέσα ώστε να μπορέσουν να κλείσουν οι πόρτες.


Απόδειξη:




Δοκιμάζουν τα κρεβάτια για ένα μήνα και το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να γράψουν μία έκθεση στην οποία θα μιλάνε για την εμπειρία τους. Ο μισθός; 1200 ευρώ!


Απόδειξη:
Η Roisin Madigan, μια 22χρονη φοιτήτρια από το Harborne του Birmingham, προσλήφθηκε από την εταιρία Simon Horn που κατασκευάζει κρεβάτια για το Savoy Hotel ώστε να κοιμάται επί ένα μήνα από τις 10 το βράδυ μέχρι της 6 το πρωί στον εκθεσιακό χώρο της εταιρίας στο Edgbaston και μετά θα γράψει την άποψή της. Ο Craig Roylance ο γενικός διευθυντής της εταιρίας μίλησε για αυτό: "Ξέρουμε ακριβώς τι θέλουμε από την Roisin. Δε θα δοκιμάζει απλά τα κρεβάτια. Αλλά θα την βάζουμε σε διάφορες δοκιμασίες πριν ξαπλώσει, όπως να της δίνουμε αλκοόλ, καφεΐνη, ή να αλλάζουμε τον φωτισμό και την θερμοκρασία."


3.Δοκιμαστές προφυλακτικών


Αυτό που πρέπει να κάνουν οι είναι να δοκιμάσουν τα προϊόντα μιας συγκεκριμένης εταιρίας προφυλακτικών αξίας 60 ευρώ και έπειτα να περιγράψουν πως τους φάνηκε η απόδοση τους. Βασική προϋπόθεση για να κάνεις αίτηση ήταν να είσαι άνω των 18 και θα έπρεπε να εξηγήσεις γιατί θα μπορούσες να είσαι ειδικός σε αυτόν τον τομέα.


Απόδειξη:
Η Durex Αυστραλίας άνοιξε 200 θέσεις για την δουλεία που θα μπορούσε να θεωρηθεί η καλύτερη του κόσμου. Βέβαια είναι δουλεία άνευ αποδοχών αλλά μιλάμε για δωρεάν safe sex.
“Με αυτήν την δουλεία στο βιογραφικό σου, θα ήταν μία καλή ευκαιρία να περηφανεύεσαι στους φίλους σου, για να μην αναφέρω ότι θα σαγηνεύεις και το αντίθετο φύλο!" λέει ο διευθυντής μάρκετινγκ της Durex, Sam White



4.Δοκιμαστής του World of Warcraft
Το να δουλεύεις ως δοκιμαστής του μεγαλύτερου MMORPG παιχνιδιού στον κόσμο θα μπορούσε να είναι η δουλειά των ονείρων πολλών ανθρώπων.


Στην ιστοσελίδα της Blizzard έχει προκηρύξει θέσεις για δοκιμαστές του παιχνιδιού που να γνωρίζουν κάποια ξένη γλώσσα εκτός της αγγλικής.
Απόδειξη:
http://eu.blizzard.com/en-gb/company/careers/posting.html?id=100001Q
http://eu.blizzard.com/en-gb/company/careers/posting.html?id=100001P


5.Δοκιμαστής Μαριχουάνας
Στο Denver του Colorado υπάρχουν δύο προκηρύξεις εργασίας ως δοκιμαστής μαριχουάνας. Η μια αφορά μία εφημερίδα που θέλει να προσλάβει κάποιον να γράψει ένα άρθρο για τα καλά και τα κακά της μαριχουάνας και η άλλη αφορά σε μία νέα εταιρία που αναζητά επιστήμονες να ελέγχουν τα δείγματα της κάνναβις.


Απόδειξη:
Σε αυτήν την περιοχή η χρήση της Κάναβις είναι νόμιμη στην ιατρική βιομηχανία. Η εφημερίδα που αναφέρθηκε είναι η Westward η οποία ζητά από τους αιτούντες να γράψουν μία έκθεση για το "τι σημαίνει για αυτούς η μαριχουάνα", από αυτές θα επιλεχθεί η καλύτερη και θα μπει ως άρθρο στο φύλλο της εναλλακτικής εφημερίδας.
Επίσης, η βιοτεχνική εταιρία Full Spectrum Laboratories είναι αυτή που ζητά επιστήμονες για να ελέγχουν την ποιότητα της κάνναβις.
6. Δοκιμαστής γλυκών Δε χρειάζεται να εξηγήσω τι κάνει αυτός που βρίσκεται σε αυτή τη θέση άλλα πιστεύω πως πάρα πολλοί θα ήθελαν να βρίσκονται σε αυτήν!


Απόδειξη:
Ο 12χρονος Harry Willsher θα περάσει έναν ολόκληρο χρόνο κάνοντας την δουλεία των ονείρων του για την εταιρία Swizzels Matlow που εδρεύει στο New Mills του Derbyshire. Κέρδισε ένα διαγωνισμό που είχε δημιουργήσει η εταιρία της οποία ς το έπαθλο ήταν να δοκιμάσει τα γλυκά, η συνταγές των οποίων είναι μυστικές και να παρακολουθήσει την διαδικασία παραγωγής τους.


Ο ίδιος έχει δηλώσει: " Αφού πήρα τη δουλειά έκανα μία βόλτα στο εργοστάσιο και ήταν σαν να μπήκα στο βιβλίο ο Τσάρλι και το εργοστάσιο της σοκολάτας"



24ωρο
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll