Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...

Μεταβολή του καιρού με βροχές και καταιγίδες πρώτα στα δυτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα τμήματα της χώρας περιμένουμε την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 15 βαθμούς στη

Δυτική Ελλάδα, από 5 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 16 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 5 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη αλλά η μέγιστη στα βόρεια παράλια του νησιού θα φτάσει τους 19 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι – νοτιοανατολικοί μέτριοι αλλά σταδιακά θα ενισχυθούν σε ισχυρούς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί – νοτιοανατολικοί μέτριοι και το πρωί τοπικά ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.
Νεφώσεις με βροχές από το μεσημέρι οι οποίες το βράδυ θα ενταθούν περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 12 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί. 

Νεφώσεις με τοπικές βροχές περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 7 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς.



meteo Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll