Στο 3,5% η διαφορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Προβάδισμα 3,5 εκατοστιαίων μονάδων στο ΠΑΣΟΚ δίνουν δύο νέες δημοσκοπήσεις για την πρόθεση ψήφου που δημοσιεύονται στον κυριακάτικο Τύπο.

Ειδικότερα, σε έρευνα της εταιρίας Pulse....

που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Τύπος της Κυριακής, το κυβερνών κόμμα συγκεντρώνει την προτίμηση των ερωτηθέντων σε ποσοστό 23,5%, έναντι 20% του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το ΚΚΕ συγκεντρώνει 9%, ο ΛΑΟΣ 5,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 3%, οι Οικολόγοι - Πράσινοι, η Δημοκρατική Αριστερά και η Δημοκρατική Συμμαχία ισοψηφούν στο 2%, ενώ 3% εκφράζουν την προτίμηση τους σε «άλλο» κόμμα.

Το ποσοστό εκείνων που δηλώνουν ότι προτίθενται να απόσχουν από την εκλογική διαδικασία ή ότι θα προτιμήσουν το λευκό ψηφοδέλτιο ανέρχεται στο 22%, ενώ το 8% των ερωτηθέντων δηλώνουν αναποφάσιστοι.

Στην έρευνα της εταιρίας Rass για το Παρόν της Κυριακής την προτίμηση του στο ΠΑΣΟΚ εκφράζει το 26,1% των ερωτηθέντων έναντι 22,7% που προτιμά τη ΝΔ. Το ΚΚΕ συγκεντρώνει 8%, ο ΛΑΟΣ 5,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ 3,2%, οι Οικολόγοι - Πράσινοι 3%, η Δημοκρατική Συμμαχία 1,8% και η Δημοκρατική Αριστερά 1,7%.

Στο 2,8% φθάνουν όσοι προτιμούν «άλλο» κόμμα, 2,6% δηλώνουν προτίμηση στο λευκό ή το άκυρο ψηφοδέλτιο, ενώ στο 23% είναι, σύμφωνα με την έρευνα, η αδιευκρίνιστη ψήφος.



nooz
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll