Επενδύστε στα σωστά ρούχα


   Πολλές φορές δεν ξοδεύουμε τα λεφτά μας όπως θα έπρεπε. Μπορεί να χαλάσουμε ένα σωρό σε ένα απλό t-shirt γνωστής μάρκας και να τσιγκουνευτούμε σε ένα παντελόνι jean. 


       1. Επενδύστε σε ένα τουλάχιστον ακριβό παντελόνι jean..... Αν έχετε πολλά και φθηνά, κατά πάσα πιθανότητα, θα έχουν ξεθωριάσει, σχιστεί, συρρικνωθεί. Αν όμως αγοράσετε ένα ακριβό jean είναι σίγουρό ότι τα λεφτά του θα τα βγάλει, μιας και δε θα χάσει ποτέ τη φόρμα του αλλά και την ανθεκτικότητά του. 

       2. Εμείς, τα κορίτσια, είμαστε πραγματικά αδύναμα μπροστά στα εσώρουχα. Συνήθως οι ντουλάπες μας ξεχειλίζουν από όλων των ειδών τα σλιπ, σουτιέν, καλσόν, φανελάκια. Όμως, η πραγματικότητα είναι ότι αν δώσετε αρκετά λεφτά στα εσώρουχα εκείνα που πραγματικά προσφέρουν σωστή στήριξη και ποιότητα, θα καταλάβετε τη διαφορά.

       3. Παπούτσια. Ένα πονεμένο κεφάλαιο, που καλό θα ήταν να μη το έγραφε η Carrie Bradshaw. Κάθε γυναίκα οφείλει να έχει στη ντουλάπα της τουλάχιστον ένα πολύ καλό ζευγάρι παπούτσια. Σκεφτείτε απλά ότι θα το έχετε για πολύ καιρό και θα ταιριάζει με όλα τα στιλ ντυσίματος. 

       4.  Μία τσάντα καλής ποιότητας είναι πολύ καλύτερη από δέκα τσάντες αγνώστου ταυτότητας. Η τσάντα που θα διαλέξετε πρέπει να ταιριάζει με όλα σας τα ρούχα και να είναι ανθεκτική. Στην πραγματικότητα, η τσάντα μπορεί να είναι και το κεντρικό κομμάτι της εμφάνισής σας. 

nooz
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll