4 tips για το τέλειο δείπνο


      Έρχεται Σαββατοκύριακο. Δύο μέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης, που καλό θα ήταν να τις εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Πώς; Μα οργανώνοντας το τέλειο ρομαντικό δείπνο, είτε για δύο, είτε για παρέα....

       1. Αρωματοθεραπεία: δεν έχει σημασία αν θέλετε να δειπνήσετε μόνο με το ταίρι σας, ή με παρέα. Σημασία έχει ότι και στις δύο περιπτώσεις η σωστή ατμόσφαιρα παίζει μεγάλο ρόλο. Αρωματίστε τον χώρο σας με αιθέρια έλαια ή με αρωματικά κεριά. Αμέσως ο χώρος γίνεται θελκτικός και φιλόξενος. 

       2. Ο σωστός φωτισμός σε ένα dinner είναι το παν. Παίξτε με ζεστά χρώματα στις λάμπες και πολλά κεριά. Ένας χώρος λίγο υποφωτισμένος ηρεμεί και δημιουργεί τρυφερή διάθεση. 

       3. Παίξτε με το φαγητό. Συζητήστε μαζί με τον σύντροφό σας ή με τους φίλους σας, τι θα θέλατε να δοκιμάσετε, τι ποτά θα προτιμούσαν να πιουν και πώς θα θέλατε να σερβιριστούν. Το να μπείτε μαζί σε dinner mood, φτιάχνει από μόνο του κατάσταση. 

       4. Μη ξεχάσετε σε όλη αυτή την προετοιμασία, ότι στο τέλος της ημέρας αυτό που έχει σημασία είναι να χαλαρώσετε και να το απολαύσετε. Είτε, λοιπόν, θέλετε να γλυκάνετε το ταίρι σας, είτε τους φίλους σας, ο βασικός τρόπος είναι η αξέχαστη φιλοξενία σας. 

nooz
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll