Βαριά ήττα με 4-0 του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ


Πολύ βαριά ήττα με σκορ 4-0 γνώρισε ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ, μιας και σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα των γηπεδούχων και έδειξε σαφέστατα επηρεασμένος από τις πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών...
. Οι αναγκαστικές αλλαγές του Μάκη Χάβου στο βασικό σχήμα δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα και ο «Δικέφαλος του Βορρά» λίγες μόνο μέρες μετά το 0-0 που κατέκτησε για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, έδειξε «μεταμορφωμένος» προς το χειρότερο και καλείται άμεσα να… μαζέψει τα κομμάτια του, καθώς παραμένει χωρίς νίκη και χωρίς γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος.
3′ Σουτ του Σκόκο μετά το λάθος του Βιτόλο, ο Κρέσιτς μπλοκάρει χωρίς δυσκολία.
4′ Κόρνερ του Σκόκο, ασταθής επέμβαση του Κοντρέρας, ο Γκερέιρο επιχειρεί το σουτ, αλλά ο Κρέσιτς επεμβαίνει σωτήρια.
11′ ΓΚΟΛ 1-0 Εκτέλεση φάουλ του Γκερέιρο από τα δεξιά, ο Ντιόπ πηδάει ψηλότερα από όλους, εκμεταλλεύεται την αδράνεια του Κρέσιτς και δίνει προβάδισμα στην «Ένωση».
23′ Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ο Μπλάνκο βρέθηκε αφύλακτος απέναντι στον Κρέσιτς, αλλά υπό την πίεση του Σνάουτσνερ, αστόχησε στο τετ-α-τετ και έστειλε τη μπάλα να περάσει άουτ.
27′ Δυνατό σουτ του Μίτσελ, η μπάλα αγγίζει το οριζόντιο δοκάρι του Κρέσιτς και περνάει άουτ.
33′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Ελ Ζαρ ξεπέρασε ωραία τον Μίτσελ, επιχείρησε το ωραίο φαλτσαριστό σουτ, αλλά ο Σάχα εκτινάχθηκε και απέκρουσε σωτήρια, κρατώντας το 1-0.
34′ ΓΚΟΛ 2-0 Ο Γκερέιρο αλλάζει τη μπάλα με τον Γεωργέα που φαίνεται να είναι σε θέση οφσάιντ, ο τελευταίος βγάζει τη σέντρα και ο Σκόκο με σουτ στην κίνηση, διπλασιάζει τα τέρματα για την ΑΕΚ.
42′ Εξαιρετικό σουτ του Σκόκο λίγο έξω από την περιοχή, ο Κρέσιτς εκτινάσσεται υπέροχα και διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ.
51′ Σουτ του Ελ Ζαρ, ο Σάχα μπλοκάρει εύκολα.
53′ Πάσα του Αθανασιάδη, στον Σαλπιγγίδη, ο τελευταίος δεν κάνει καλό κοντρόλ και μετέπειτα η προβολή του, καταλήγει εύκολα στα χέρια του Σάχα.
55′ ΓΚΟΛ 3-0 Ο Σκόκο κάνει ό,τι θέλει από τα αριστερά την αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ, περνάει ανάμεσα από τρεις παίκτες και σουτάρει δυνατά στην απέναντι γωνία του Κρέσιτς, ο οποίος δεν έχει απάντηση και βλέπει τη μπάλα να καταλήγει για τρίτη φορά στα δίχτυα του.
57′ Σέντρα του Μάκου από τα δεξιά, ο Μπλάνκο παίρνει την κεφαλιά, με τη μπάλα να βρίσκει το αριστερό δοκάρι του Κρέσιτς που δεν μπορούσε να επέμβει.
62′ Ο Μπλάνκο δέχεται ωραία μεταβίβαση, μπαίνει στην περιοχή και σουτάρει δυνατά, αλλά ο Κρέσιτς καταφέρνει να διώξει.
79′ ΓΚΟΛ 4-0 Ωραία εκτέλεση κόρνερ του Γκερέιρο από τα αριστερά, ο Δέλλας αφύλακτος «κερδίζει» τους πάντες στον αέρα και στέλνει τη μπάλα για τέταρτη φορά στα δίχτυα του Κρέσιτς.
ΑΕΚ: Σάχα, Γεωργέας (78′ Μανωλάς), Καράμπελας, Ματέος, Δέλλας, Ντιόπ, Μάκος, Μίτσελ, Σκόκο (72′ Μπαχά), Γκερέιρο (85′ Λεονάρντο), Μπλάνκο
ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Έτο, Σνάουτσνερ (46′ Σακελλαρίου), Τσιρίλο, Κοντρέρας, Φωτάκης, Βιτόλο, Τσουκαλάς (64′ Αρίας), Ελ Ζαρ, Σαλπιγγίδης (59′ Μουσλίμοβιτς), Αθανασιάδης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Πάνου (Αιτ/νίας), Καρατζίκας (Αθηνών)



metrosport
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll