Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Δήμου Θεσσαλονίκης


Το πρόγραμμα των διαλέξεων

Το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Θεσσαλονίκης προσφέρει γνώσεις σε ανθρώπους κάθε ηλικίας και μορφωτικού επιπέδου, μέσα από προγράμματα επιστημονικών διαλέξεων στους τομείς της Ιστορίας, της...




Θεολογίας, της Οικονομίας, της Ιατρικής, της Νομικής και της Οικολογίας


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
• Τρίτη 29 Μαρτίου, στις 19.00, στον κύκλο της Θεολογίας, στην αίθουσα διαλέξεων του Κέντρου Ιστορίας του Δήμου Θεσσαλονίκης (πλ. Ιπποδρομίου), ο Καθηγητής του τμήματος Θεολογίας του Α.Π.Θ. (Δογματική), κ. Γεώργιος Μαρτζέλος, θα δώσει διάλεξη με θέμα: «Ο Θεολογικός διάλογος με τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία. Προβλήματα και προοπτικές».

• Τρίτη 29 Μαρτίου, στις 17:30 στον κύκλο της Διοίκησης και Οικονομίας, στην αίθουσα Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Θεσσαλονίκης (Εθν. Αμύνης 27), ο Επίκουρος Καθηγητής του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων - Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, κ. Βασίλειος Αλετράς, θα δώσει διάλεξη με θέμα: «Προτάσεις για τη Βελτίωση της ποιότητας και τον περιορισμό του κόστους των παρεχόμενων υπηρεσιών του Εθνικού Συστήματος Υγείας».

• Τρίτη 29 Μαρτίου, στις 19:30 στον κύκλο της Ιατρικής – Βιολογίας – Ψυχολογίας – AIDS, στην αίθουσα Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Θεσσαλονίκης (Εθν. Αμύνης 27), ο καθηγητής του τμήματος Βιολογίας του ΑΠΘ, κ. Θεόδωρος Αμπατζόπουλος, θα δώσει διάλεξη με θέμα: «Βιοποικιλότητα, Άνθρωπος και περιβάλλον: Μια ιδιαίτερη σχέση».

• Την ερχόμενη Πέμπτη 31 Μαρτίου, στις 18.00, στον κύκλο του Περιβάλλοντος και της Οικολογίας, στην αίθουσα διαλέξεων της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Εθν. Αμύνης 27), η Επίκουρη Καθηγήτρια Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ. κ. Αναστασία Στεργιάδου, θα δώσει διάλεξη με θέμα: «Οικότοποι-δάση :η πυροπροστασία τους».

• Την ερχόμενη Πέμπτη 31 Μαρτίου, στις 19.00, στον κύκλο της Νομικής, στην αίθουσα διαλέξεων του Κέντρου Ιστορίας του Δήμου Θεσσαλονίκης (πλ. Ιπποδρομίου), ο Καθηγητής Κοινωνιολογίας του Δικαίου του τμήματος Νομικής του Α.Π.Θ., κ. Νικόλαος Ιντζεσίλογλου, θα δώσει διάλεξη με θέμα: «Κοινωνιολογική μελέτη του Δικαίου».

• Την ερχόμενη Πέμπτη 31 Μαρτίου, στις 19.30, στον κύκλο της Ιστορίας – Αρχαιολογίας - Τέχνης, θα πραγματοποιηθεί διάλεξη στην αίθουσα Κεντρικής Βιβλιοθήκης Δήμου Θεσσαλονίκης (Εθν. Αμύνης 27), από τον Καθηγητή κλασικής Αρχαιολογίας στο Α.Π.Θ., κ. Μιχάλη Τιβέριο, με θέμα: «Η πανεπιστημιακή ανασκαφή στο Καραμπουρνάκι στο λιμάνι της Αρχαίας Θέρμης
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll