Kate Middleton: Η δίαιτα της πριγκίπισσας (φώτο)


Με ύψος 1,76, η Κate φορά νούμερο 36, κι όμως δεν στερείται το φαγητό. «Έχει μια πολύ φυσιολογική συμπεριφορά σε σχέση με το φαγητό» δηλώνει φίλη της. «Έχει πολύ καλά γονίδια και δεν είναι απ’ αυτές που καταφεύγουν σε δίαιτες»....
Στις 8 Μαρτίου, στην εμφάνιση που πραγματοποίησε με τον William στο Μπέλφαστ, ένας καλοθελητής πρόσεξε ότι η Kate είναι πολύ αδύνατη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι μάλλον μέσα στο γαμήλιο πρόγραμμα κι αυτό». Όσοι τη γνωρίζουν καλά λένε πως για το γεγονός ότι η Kate δείχνει πιο αδύνατη από ποτέ δεν ευθύνεται κάποια δίαιτα αλλά η ένταση των ημερών. «Θα έμενα έκπληκτη αν μάθαινα ότι
πεθαίνει της πείνας προκειμένου να χωρέσει στο νυφικό της» δηλώνει η φίλη της, ενώ άτομο μέσα από το παλάτι συνεχίζει: «Δεν κάνει καμία δίαιτα». Πριν από λίγες εβδομάδες, εξάλλου, η Kate εθεάθη να τρώει μια terrine από foie gras, λαβράκι και σουφλέ φιστίκι με παγωτό, σε γεύμα με τη μητριά του William, Camilla, στο ρεστοράν Koffmann στο Λονδίνο, που βρίσκεται στο Berkeley Hotel. «Έδειχνε τόσο αδύνατη», είπε θαμώνας του μαγαζιού, «όμως έτρωγε κανονικά. Οι δυο τους περνούσαν όμορφα, μιλούσαν συνέχεια και γελούσαν». Μάλιστα η επίσημη βιογράφος του παλατιού, Katie Nicholl, τονίζει: «Η Kate έχει μια υγιή όψη και τρέφεται σωστά». Η αλήθεια είναι ότι τόσο η Kate όσο και ο William εκτιμούν το καλό φαγητό και τους αρέσει να περνούν ώρες με φίλους μαγειρεύοντας.



Στα σχολικά της χρόνια στο Malborough College «δεν ήταν στα καλύτερά της» δηλώνει η συμμαθήτριά τηςGemma Williamson. «Δεν είχε καθόλου αυτοπεποίθηση». Όταν μπήκε στην ομάδα χόκεϊ, ανακάλυψε τα σπορ και τα πλεονεκτήματα της γυμναστικής. «Ήταν από εκείνα τα χαμογελαστά αθλητικά κορίτσια που είναι καλά στο τένις, το κολύμπι, το τρέξιμο, παντού!» λέει η Williamson και συνεχίζει: «Δεν παρέλειπε ούτε ένα γεύμα, έτρωγε όλη την ώρα, κι όμως ήταν τόσο αδύνατη». Το κορίτσι που δεν πήρε ποτέ ούτε ένα γραμμάριο κέρδισε τόνους αυτοπεποίθησης, και ήταν τότε που ανέβηκε στην πασαρέλα σ’ ένα φιλανθρωπικό fashion show, το 2002, φορώντας ένα see through φόρεμα που τράβηξε το βλέμμα του πρίγκιπα William. Όταν το ειδύλλιό τους σταθεροποιήθηκε, τότε η Kate έβαλε τη γυμναστική στο πρόγραμμά της. Άρχισε να τρέχει κάθε πρωί και μετά να συναντά τον William στην καφετέρια για να πάρουν μαζί ένα θρεπτικό πρωινό με μούσλι και φρούτα.



Το 2007 χώρισαν για ένα μικρό διάστημα. Ένας επώδυνος χωρισμός συνήθως στέλνει αυτόν που υποφέρει σε αγώνες κατανάλωσης παγωτού. H Κate, αντιθέτως, μπήκε στη γυναικεία ομάδα κωπηλασίας για ένα φιλανθρωπικό αγώνα. «Η προπόνηση ήταν πολύ σκληρή» λέει η συναθλήτριά της Emma Sayle, καθώς είχαν πέντε προπονήσεις την εβδομάδα και συμπληρωματικά έκαναν pilates και τρέξιμο. Bέβαια, στη συνέχεια, όταν επανασυνδέθηκε με τον William, η Κate τα παράτησε για λόγους ασφαλείας. Τα πλεονεκτήματα, όμως, από το εντατικό αυτό διάστημα προπόνησης φάνηκαν αμέσως. Η ήδη λεπτή Kate κατέβηκε ένα ακόμη νούμερο.




Παρά το γεγονός ότι οι προετοιμασίες του γάμου κορυφώνονται, η Kate μπορεί και παραμένει ήρεμη, κι όταν θέλει να ξεσπάσει κάπου την έντασή της, επιδίδεται στο τένις με τον πρίγκιπα William, όπου συνήθως κερδίζει. Πολλές φορές πηγαίνει στο πιο hot γυμναστήριο στο Λονδίνο, το Harbout Club (όπου γυμναζόταν και η πριγκίπισα Diana), για ποδήλατο και κολύμπι. Η μεγάλη έκπληξη θα γίνει, λένε άνθρωποι από το χώρο της μόδας, όταν την ημέρα του γάμου της η Kate θα εμφανιστεί με το νυφικό της να διαγράφει το απίστευτα γραμμωμένο σώμα της. «Θα είναι στην καλύτερη φόρμα που είχε ποτέ» λέει η συγγραφέας Κatie Nicholl.


Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll