Μήνυμα Παπούλια σε Τουρκία..


Αυστηρό μήνυμα στην Τουρκία έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας ο οποίος συνοδευόμενος από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελο Βενιζέλο επισκέφθηκε την...



114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα. Ο κ. Παπούλιας είπε χαρακτηριστικά πως «η γειτονική χώρα πρέπει να ξέρει ότι δεν μπορεί να μας πτοεί, παραβιάζοντας τον εναέριο χώρο μας ή πετώντας πάνω από τα νησιά μας με τρόπους που δεν συνάδουν με τις διεθνείς συνθήκες».

Επίσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε στην πρόθεση της Άγκυρας να κατασκευάσει πυρηνικούς σταθμούς σε σεισμογενείς περιοχές, στη Σινώπη και το Ακούγιου. Με αφορμή το πυρηνικό ατύχημα στην Ιαπωνία, ο κ. Παπούλιας ζήτησε από τον Τούρκο πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν «να το σκεφτεί πολλές φορές ενώ κάλεσε τους Ευρωπαίους να παρέμβουν για να μην έχουμε μια καταστροφή στο κατώφλι μας». Από την πλευρά του ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε στις εξελίξεις στη Λιβύη επαναβεβαιώνοντας την ετοιμότητα της χώρας μας να ενεργοποιηθεί στο πλαίσιο του σχεδιασμού του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε.

trelokouneli
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll