Ο καιρός σήμερα...

Βροχές στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά που βαθμιαία θα επηρεάσουν τις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές και το...
Βόρειο – Ανατολικό Αιγαίο, καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια, καθώς και αυξημένη υγρασία με περιορσμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε το Σάββατο 19 Μαρτίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 16 στη Δυτική Ελλάδα, από 6 έως 18 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 18 - 19 βαθμούς στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από ανατολικές διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις, στο υπόλοιπο Αιγαίο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν, δίνοντας τις απογευματινές - βραδινές ώρες λίγες τοπικές βροχές και πιθανόν πρόσκαιρη καταιγίδα, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 - 18 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί - νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι και κατά περιόδους τοπικά μέτριοι.

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως μετά το μεσημέρι καθώς και περιορισμένη ορατότητα, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 13 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι με τάσεις ενίσχυσης από το απόγευμα.
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll