Ανοίγει ο δρόμος της παραμονής του Ηρακλή


Κατά τη διάρκεια της χθεσινής (31/7) ημέρας,αποκαλύφθηκε οτι ο Αστέρας Τρίπολης οδεύει προς υποβιβασμό. Το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και με την Κέρκυρα, όπως αποκαλύπτει στο σημερινό (1/8) της φύλλο η εφημερίδα "Εξέδρα"...

Ο Αστέρας εμφανίζεται στα ύποπτα ματς της UEFA (νίκη με τον Πανθρακικό 3-1) και το σύστημα ΣΑΣΑ (Σύστημα Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης) τον καταγράφει ως «διεφθαρμένο».
Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Δημήτρης Μπάκος, και ο πρόεδρος της Αρκαδικής ΠΑΕ, Γιώργος Μποροβήλος, ήδη κατηγορούνται με βάσει το πόρισμα της εισσαγελέως Πόπης Παπανδρέου για: α) δωροδοκία και δωροληψία για την αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα τελεσθείσα από κοινού και κατ' εξακολούθηση και β) νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, τελεσθείσα κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια.
Η Κέρκυρα επίσης εμφανίζεται στο σύστημα ΣΑΣΑ, στην ήττα από την Καστοριά στο γήπεδό της με 2-1 και ο αγώνας αυτός χαρακτηρίστηκε «διεφθαρμένος». Ο πρόεδρος των Φαιάκων Γιώργος Λυμπάντσης και ο πρώην ιδιοκτήτης Σπύρος Καλογιάννης κατηγορούνται ήδη για: α) δωροδοκία και δωροληψία για την αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα τελεσθείσα από κοινού και κατ' εξακολούθηση και β) νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, τελεσθείσα κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια.
Επιπρόσθετα, ο γενικός αρχηγός της Κέρκυρας, Νίκος Λυράκης, διώκεται από την εισαγγελέα Πόπη Παπανδρέου για: α) παράβαση του αθλητικού νόμου, β) απάτη σε θέματα στοιχηματισμού, γ) νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.
Αντιλαμβάνεται ο καθένας, ότι ενδεχόμενος υποβιβασμός άλλων δύο ΠΑΕ, κάνει ακόμη πιο εύκολη την προσπάθεια παραμονής του Ηρακλή στην Σούπερ Λίγκα.
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll