Δεν ήταν φάρσα, αλλά θα έπρεπε!


Ο κωδικός κλήσης 999 στην Αγγλία αντιστοιχεί σε κατάσταση υγείας εκτάκτου ανάγκης όπου ασθενοφόρο με μηχανή ανάνηψης καταφθάνει ταχύτατα
, κυρίως για ζητήματα άρρωστων ή τραυματισμένων παιδιών. Αυτή τη φορά όμως η κατάσταση ήταν κάπως... διαφορετική με τους νοσηλευτές να τρίβουν τα μάτια τους από το θέαμα.

«Τρέξτε, το πεντάχρονό μου κινδυνεύει», ακούστηκε η φωνή στην κλήση του 999 και το ασθενοφόρο με αναμμένο το φάρο και ιλιγγιώδη ταχύτητα είχε ήδη ξεκινήσει. Μέσα σε λίγα λεπτά βρισκόταν στο σημείο του συμβάντος και οι νοσηλευτές εισερχόμενοι στην εν λόγω οικία είδαν ένα ζευγάρι με δάκρυα στα μάτια να δείχνει τον ασθενή.

Πεντάχρονο ναι. Δεν ήταν φάρσα. Όχι όμως παιδί, αλλά πεντάχρονη γάτα την οποία η οικογένεια λάτρευε σαν παιδί της. Το κατοικίδιο λίγη ώρα αργότερο υπέκυψε, όμως οι νοσηλευτές αν και συμμεριζόμενοι τη στενοχώρια του ζεύγους προσπάθησαν να εξηγήσουν τη σημασία της κλήσης στο 999.
Μίλησαν μάλιστα και δημόσια στον κόσμο, τονίζοντας πως ακόμη και αν δεν ήταν φάρσα το συγκεκριμένο περιστατικό οι ίδιοι κάπως έτσι το βλέπουν, αφού δεν γίνεται να χαραμίζεται το ασθενοφόρο σε μία τέτοια περίπτωση όταν θα μπορούσε να είχε σώσει πραγματικά κάποιο παιδί σε κάποια άλλη γωνιά της Αγγλίας. Το ζευγάρι επέμεινε πάντως ακόμη και τότε πως η κλήση ήταν κάτι παραπάνω από σοβαρή και αναγκαία.
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll