Το "φάντασμα" ενός αγοριού, σε σχολείο υπο κατεδάφιση; Δείτε τη φωτογραφία!


Η φωτογραφία που βλέπετε (κλικ για μεγέθυνση), τραβήχτηκε πριν από λίγες ημέρες, στο East Yorkshire, της Βρετανίας κατά τη διάρκεια κατεδάφισης ενός ερειπωμένου σχολείου!
  Ο 47χρονος εργάτης John Fores χρησιμοποίησε...





το κινητό του τηλέφωνο για να απαθανατίσει την διαδικασία, κάτι που συνηθίζει να κάνει κάθε φορά που συμμετέχει σε γκρέμισμα ενός μεγάλου κτιρίου.


  Πρόκειται για ένα σχολείο του 1936, ένα τμήμα του οποίου έχει ανακαινιστεί και λειτουργεί κανονικά, ενώ το υπόλοιπο μετά την κατεδάφισή του θα γινόταν γυμναστήριο. Σύμφωνα με τον Gordon Bradshaw, επιστάτη του σχολικού συγκροτήματος, δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται μια "περίεργη" μορφή στην περιοχή.


  "Εργάζομαι 29 χρόνια εδώ και πάντα θυμάμαι τους μαθητές να κάνουν λόγο για το φάντασμα ενός μικρού αγοριού που κυκλοφορεί μέσα στις τάξεις. Δεν είχα όμως ποτέ λάβει σοβαρά τα λεγόμενά τους, γιατί τα μικρά παιδιά συνηθίζουν να πλάθουν ιστορίες", λέει σήμερα ο Gordon Bradshaw.


  Ο John Fores, που τράβηξε την φωτογραφία, δηλώνει σίγουρος πως κατά τη διάρκεια της κατεδάφισης δεν υπήρχε κανένα παιδί στην περιοχή αυτή.


  "Θα το βλέπαμε! Πάντα έχουμε το νου μας όταν κάνουμε τέτοιες εργασίες για να μην τραυματιστεί κάποιος περαστικός. Αλλά ακόμη κι αν δεχτούμε πως κάποιος μικρός μαθητής ξέγυγε από τον έλεγχο, παρατηρήστε τη μορφή του αγοριού που φαίνεται στη φωτογραφία. Τα ρούχα που φοράει είναι παλιομοδίτικά! Κανένα αγόρι δεν ντύνεται έτσι σήμερα", προσθέτει!

   Όσοι είδαν την φωτογραφία, συμφώνησαν με την τελευταία παρατήρηση του Fores, για τα ρούχα παλαιάς εποχής που φοράει το μικρό αγόρι (κάντε κλικ, να τα δείτε καλύτερα). Πρόσθεσαν όμως πως καλό είναι να είμαστε επιφυλακτικοί, αφού υπάρχει πάντα η περίπτωση  η φωτογραφία να έχει υποστεί τεχνική επεξεργασία.


  Ο εργάτης πάντως, αρνείται κάτι τέτοιο και υποστηρίζει πως αν είχε τις γνώσεις να κάνει τέτοιες παρεμβάσεις σε εικόνες που βρίσκονται μέσα στο κινητό του τηλέφωνο, θα το είχε κάνει επάγγελμα!


Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll