Συμβουλές ασπίδα για τη σχέση

Ο χρόνος είναι μεγάλος εχθρός για τη σχέση σας! Προβλήματα, εντάσεις, διαφωνίες, ρουτίνα σας κάνουν να βλέπετε τον σύντροφο σας με άλλο μάτι!Ωστόσο πριν αισθανθείτε ότι μιζεριάζετε πάρτε τα μέτρα σας. Προστατέψτε τη σχέση σας και γυρίστε τον χρόνο αντίστροφα!...


1 Προσποιηθείτε ότι μόλις γνωριστήκατε

Είτε είστε μαζί έξι μήνες είτε έξι χρόνια, αφιερώστε λίγο χρόνο κάθε μέρα και φερθείτε σαν να γνωριστήκαμε μόλις χθες. Προσπαθήστε να βγάζετε τον καλό σας εαυτό και αφήστε για κάποιες στιγμές την καθημερινότητα εκτός. Κάντε κάποιες μικρές εκπλήξεις ή και τρέλες και θα ανανεωθείτε σημαντικά!

2 Λίγος ρεαλισμός δεν βλάπτει!

Μεγαλώσατε και μυαλό δεν βάλατε; Τι νομίζετε δηλαδή ότι οι σχέσεις είναι αισθηματική κομεντί ή γλυκερό παραμύθι; Για προσγειωθείτε και δείτε τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση. Η σχέση δεν είναι παραμύθι! Έχει ευθύνες και ρουτίνα και σιγά σιγά ο ρομαντισμός ξεθωριάζει! Από εσάς εξαρτάται να κρατήσετε δυνατό το πάθος και τον αυθορμητισμό!

3. Μειώστε τις καταχρήσεις

Οποιαδήποτε υπερβολή βλάπτει και τη σχέση. Έτσι, τσιγάρο, αλκοόλ και φαγητό μπορούν να γίνουν επιβαρυντικοί παράγοντες στη σχέση. Μειώνουν την ευθυκρισία, καταρρακώνουν τη φυσική κατάσταση, αλλοιώνουν ψυχικά τα άτομα. Επιπλέον, τη σχέση βλάπτει και η υπερβολική γκρίνια!

4 Οι καβγάδες δεν βλάπτουν!

Μην επιτρέπετε οι συγκρούσεις για ένα θέμα –συνήθως το οικονομικό- να επεκτείνονται και σε άλλες περιοχές της σχέσης σας, όπως ποιος προσφέρει μεγαλύτερη βοήθεια στο σπίτι ή τα παιδιά. Κρατήστε μούτρα για λίγο αλλά φροντίστε να σας περάσουν γρήγορα και απολαύστε το σμίξιμο μετά από μια υγιή ένταση.

5 Κάντε σεξ!

Φροντίστε ευλαβικά το σεξ με όποιον τρόπο μπορείτε. Φουντώστε το πάθος με φαντασία και πειραματισμούς. Μπορεί η συχνότητα να είναι καλύτερη ένδειξη μια επιτυχημένης σχέσης, αλλά και η απόλαυση ενός ανεπανάληπτου σεξ μπορεί να απογειώσει τη σχέση σας και γιατί όχι να μην ξεκολλάει ο ένας από τον άλλο για να το ξαναζήσει.


nooz.gr
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll