Οι δέκα πιο περίεργες ασθένειες!



Τα κρυολογήματα είναι ένας σκέτοςεφιάλτης. Ωστόσο, υπάρχουν σίγουρα


χειρότερες ασθένειες νοσήματα και σύνδρομα εκεί έξω που αποτελούν μία σίγουρα μεγαλύτερη, ή ακόμα περισσότερο μία πιο σπάνια απειλή από μία απλή περίπτωση συναχιού.
tsekouratoi.gr



Έτσι ενώ όσοι υποφέρουν από αλλεργικό συνάχι γκρινιάζουν για το πόσο τα μάτια τους «τρέχουν» όπως και η μύτη τους, πείτε τους γι’ αυτές τις 10 σπάνιες ασθένειες που βρήκαμε. Θα σταματήσουν πολύ σύντομα να κλαψουρίζουν Σύνδρομο του πτώματος που περπατάει



Το σύνδρομο του πτώματος (corpse syndrome) που περπατάει, ή το σύνδρομο Cotard (από τον Joseph Cotard, τον άνθρωπο που το ανακάλυψε), θέλει όσους έχουν πληγεί από αυτό να πιστεύουν πως έχουν πεθάνει, χάσει τη ψυχή τους, το αίμα τους ή ακόμα ένα ζωτικής σημασίας όργανο, έστω κι αν δεν έχουν χάσει τίποτα.



Σε ορισμένες περιπτώσεις οι ασθενείς πιστεύουν πως δεν έχουν στομάχι, έτσι έχουν αφήσει τους εαυτούς τους να πεινάσουν της πείνας. Μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν γνωστές θεραπείες γι’ αυτή την περίπτωση. 
Η πανούκλα του χορού
Τον Ιούλιο του 1518 μία γυναίκα ονόματι Φράου Τροφέα ξεκίνησε να χορεύει στους δρόμους του Στρασβούργου. Χόρεψε για σχεδόν μία εβδομάδα ενώ 34 άλλοι άνθρωποι συμμετείχαν μαζί της. Μέσα σ’ ένα μήνα οι χορευτές έγιναν 400.
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll