Πως να μεθύσετε σε λίγα... δευτερόλεπτα

Ένα ζευγάρι Αμερικανών επιστημόνων σχεδίασε τις "Αισθήσεις Quantum", ένα σπρέι που σας μεθάει αμέσως... Εγώ προσωπικά δεν βλέπω το λόγο για κάτι τέτοιο, αλλά πάω στοίχημα πως θα πουλήσει! Πολύ!

Το νέο gadget έχει σχεδιαστεί για να μεθάνε οι χρήστες άμεσα. Οι κατασκευαστές...

ισχυρίζονται, ωστόσο, ότι η «βλάβη» είναι πολύ περιορισμένη, γιατί ξεμεθάς εξίσου γρήγορα. Το αλκοόλ παραδίδεται στον οργανισμό μέσω αερολύματος. Αλλά όσο γρήγορα κι αν μπορεί να ξεμεθύσεις, η μέθη είναι μία κατάσταση που μπορεί να οδηγήσει σε ατυχήματα - και είναι επίσης σαφές πώς η συσκευή θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί καταχρηστικά από τους αλκοολικούς.


Η αίσθηση διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα - αλλά όταν σβήνει, είστε νηφάλιοι και σε θέση να συνεχίσετε με τις ασχολίες σας. Οι «Quantum Αισθήσεις» προσφέρουν μόνο μια πολύ μικρή δόση αλκοόλ - 0.075ml - απευθείας στο στόμα σας, αλλά χάρη στην επίδραση των αεροζόλ, το αποτέλεσμα είναι στιγμιαίο. Ένα τυπικό ποτό περιέχει 40 έως 60ml αλκοόλ, και οι επιστήμονες λένε ότι θα χρειαστούν χιλιάδες σπρέι για να προσδωθεί το αντίστοιχο ποσό αλκοόλ στον οργανισμό σας.

Τι λέτε; Θα το αγοράζατε;

Πηγή: katara.gr

Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll