Ένα όνειρο τρελό... βγαίνει αληθινό: Formula 1 στη Δραπετσώνα!;;;

"Στη Δραπετσώνα πια δεν έχουμε ζωή" έλεγε το παλιό λαικό τραγούδι, όμως οι εξελίξεις στο μεγαλόπνοο σχέδιο του..Δημάρχου της Λουκά Τζανή, δείχνουν πως και ζωή έχει και πίστα Formula 1 θα έχει!
Όταν ανακοίνωνε ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας την υποστήριξη και τα σχέδια του για την κατασκευή πίστας Formula 1 στη Δραπετσώνα, κανείς δεν πίστευε, ούτε...

περίμενε, οτι μια μέρα ίσως έβγαινε αληθινός. Όμως το πείσμα του και η επιμονή του για το μεγαλεπίβολο και "τρελό" σχέδιο, τον δικαιώνει, μια εποχή που η χώρα είναι βουτηγμένη σε βαθιά ύφεση, σε μακροχρόνια προεκλογική περίοδο και η πολιτεία "κοιμάται τον ύπνο του δικαίου".



Δείτε παλαιότερο video με το "τρελό" όνειρο του Δημάρχου, που τότε φάνταζε "απατηλό"

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με δελτίο τύπου του Dielpis Formula 1, για την προώθηση της Ελληνικής υποψηφιότητας για αγώνες Formula 1 στην περιοχή της Δραπετσώνας, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Μονακό κατά τη διάρκεια του διημέρου των αγώνων.
Το Σάββατο 26 Μαίου 2012, υπήρξε συνάντηση μεταξύ του κ. Bernie Ecclestone και του μελετητή της πρότασης Dielpis Formula 1.
Η συνάντηση διήρκεσε 30 λεπτά, κατά την οποία έγινε ενημέρωση για την πρόταση, τον τρόπο που προβλέπεται να υλοποιηθεί αυτή, καθώς και γενική ενημέρωση για την πολιτική κατάσταση που υπάρχει στην Ελλάδα, καθότι αυτή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εξέλιξη της υποψηφιότητας.
Ο κ. Bernie Ecclestone ήταν ενήμερος για το σχεδιασμό και δήλωσε οτι υιοθετεί την πρόταση για αγώνες F1 στην περιοχή της Δραπετσώνας, επιδιώκοντας την υλοποίηση του project.
Για το σκοπό αυτό συμφωνήθηκε να γίνει επίσκεψη του ιδίου, στην περιοχή που προβλέπεται να δημιουργηθεί η πίστα, κατά το μήνα Ιούλιο, καθώς και να εξεταστούν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν την υλοποίηση της πρότασης.
Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα.Η πρόταση Dielpis Formula 1, βρίσκεται 1 βήμα πριν την υλοποίηση της. Για αυτό το λόγο, σύμφωνα με τον Αρχιτέκτονα Dielpis Formula 1 κ. Αθανάσιο Παπαθεοδώρου, "ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ η στήριξη από όλους, από όποια θέση κι αν βρίσκονται, για αυτό το ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ γεγονός".


Δείτε το Δελτίο τύπου της Dielpis Formula 1:

Τεχνικά χαρακτηριστικά πίστας F1 στη Δραπετσώνα:


Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll