Ήρθαν οι απαντήσεις από Αγγλία και Αμερική. Ο Θείος του Τόμας, Γιώργος Πρωτόπαπας μιλάει για τα αποτελέσματα


Αργά και βασανιστικά κυλούσαν τα λεπτά, οι ώρες, οι στιγμές για την οικογένεια του Τόμας Πρωτόπαπα, τους φίλους του, την κοπέλα του και τους συγγενείς του, τις τελευταίες ημέρες.

Μια πρώτη αίσθηση των αποτελεσμάτων, των εξετάσεων που στάλθηκαν από την προηγούμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα τηνΠέμπτη, σε εξειδικευμένα κέντρα στην Αγγλία και την Αμερική  και σας είχαμε ενημερώσει ότι οι γιατροί σαν πρώτη εκτίμηση, έλεγαν ότι τα πράγματα είναι δύσκολα.
Αυτά έλεγαν οι πρώτες εκτιμήσεις των Αμερικανών γιατρών, αυτά λένε δυστυχώς και τα ολοκληρωμένα αποτελέσματα, από Βρετανία και Αμερική που έχει πια στα χέρια της η οικογένεια. 
Ο θείος του Τόμας, ο κύριος Γιώργος Πρωτόπαπας, Διευθυντής στα Παιδικά χωριά SOS, μίλησε στο FTHIS.GR για το περιεχόμενο των απαντήσεων που ήρθαν από το εξωτερικό.
"Λόγω της ιδαιτερότητας του περιστατικού οι εξετάσεις του Τόμας, δεν δημιουργούν αισιοδοξία. Αυτά μας είπαν και οι Βρετανοί και οι Αμερικανοί γιατροί, που μας έστειλαν απαντήσεις στις εξετάσεις που τους είχαμε αποστείλει. Ούτε λίγο, ούτε πολύ οι ξένοι γιατροί μας είπαν ότι ακόμη και στα χέρια τους αν ήταν, δεν θα μπορούσαν να κάνουν κάτι περισσότερο. Όλες οι διαδικασίες από τους Έλληνες γιατρούς του ΚΑΤ ακολουθήθηκαν σύμφωνα με το ιατρικό πρωτόκολο. Από την έγκαιρη μεταφορά, στην έγκαιρη επέμβαση και όλα τα μετέπειτα στάδια που ακολουθήθηκαν ήταν τα ενδεδειγμένα.
Οι βλάβες είναι μεγάλες μας είπαν οι ξένοι γιατροί. Τους προβλημάτισε ιδιαίτερα η πολύ αυξημένη πίεση του εγκεφάλου που παρέμενε για πολλές ημέρες υψηλή. Τα τελευταία 24ωρα υποχώρησε, που είναι θετικό, αλλά παρά τις διαφορετικές φαρμακευτικές αγωγές, δεν αντιδρά ο οργανισμός του. Δεν ήρθε αυτό που περίμεναν οι γιατροί. Από σήμερα ξεκινά να του χορηγείται άλλη φαρμακευτική αγωγή. Αν δεν αντιδράσει ο εγκέφαλος δεν υπάρχει ιατρικός δρόμος. Είναι μόνο στα χέρια του Τόμας και στα χέρια του Θεού η τύχη του. Υπάρχει ελπίδα. Αλλά σε βάθος χρόνου και μόνο αν αντιδράσει σε κάποια από τις αγωγές. Η αγωνία με κάθε νέα φαρμακευτική αγωγή είναι να δώσει ο οργανισμός του έστω ένα σήμα. Αυτό το σήμα μέχρι τώρα δεν έχει δοθεί γι αυτό και οι γιατροί δεν έχουν από κάπου να πιαστούν. Γι αυτό και αλλάζουν συνέχεια θεραπείες για να του προκαλέσουν ερέθισμα".
Ας ελπίσουμε αυτό το σήμα να δοθεί με τη νέα φαρμακευτική αγωγή που ξεκίνησε από σήμερα.[fthis]
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll