ΜΥΣΤΗΡΙΟ! Ποια η γυναίκα που εμφανίζεται με κινητό το 1938;; [video]


Πώς η γυναίκα είχε κινητό το 1938; Δείτε το βίντεο του 1938 με την νεαρή γυναίκα και τι δήλωσε για το κινητό τηλέφωνο.

Σάλο έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο ένα νέο βίντεο το οποίο δείχνει μια γυναίκα το μακρινό 1938, χρονολογία την οποία φέρεται ότι έχει τραβηχτεί το βίντεο να ...κρατά ένα κινητό τηλέφωνο περπατώντας.

Σύμφωνα με την Dailymail, ο χρήστης που ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο αναφέρει ότι η γυναίκα της ταινίας χρησιμοποιεί ένα προπολεμικό πρωτότυπο το οποίο αναπτύχθηκε από ένα εργοστάσιο επικοινωνιών στο Leominster στην Μασαχουσέτη, ενώ το βίντεο έχει τραβηχτεί στο εργοστάσιο της Dupont.

Πριν λίγες μέρες ένας χρήστης, υποστήριξε ότι η γυναίκα που βλέπετε είναι η προ γιαγιά μου Γερτρούδη Τζόουνς η οποία ήταν 17 ετών τότε και εργαζόταν στο συγκεκριμένο εργοστάσιο.

Ο χρήστης είπε: “Την ρώτησα σχετικά με αυτό το βίντεο και εκείνη το θυμάται ξεκάθαρα. Η Dupont εκείνη την εποχή είχε ένα τμήμα τηλεφωνικών επικοινωνιών στο εργοστάσιο», ενώ σύμφωνα με το ίδιο χρήστη η γιαγιά του φέρεται να είπε:

“Η εταιρεία πειραματιζόταν με ασύρματα κινητά τηλέφωνα. Σε εμένα και άλλες πέντε κοπέλες είχαν δώσει ορισμένα από αυτά για να τα ελέγχουμε για μια εβδομάδα».

Βέβαια δεν λείπουν και αυτοί που κάνουν λόγο για χρονοταξιδιώτη, ο οποίος είναι λογικό να είχε τότε στην διάθεση του μια τέτοια συσκευή.

Δείτε το βίντεο με τη γυναίκα και το κινητό τηλέφωνο το 1938:

aniwthoi
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll