Ερωτικές προβλέψεις Απριλίου για όλα τα ζώδια


Κριός
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Η παρουσία του... Κρόνου στον Σκορπιό για πολλούς από εσάς πέρα από οικονομικές δυσκολίες και σχετικές ζημίες έχει επιφέρει και προβλήματα στην ερωτική ζωή με άλλους να απέχετε από το σεξ και άλλους να στερείστε επιθυμίας ή ικανοποίησης από αυτό. Ωστόσο η πολυαστρία στον Κριό δείχνει την ανάγκη να κάνετε νέα ξεκινήματα, να φροντίσετε την εμφάνιση σας και να επαναδραστηριοποιηθείτε ερωτικά ακόμα και αν η ψυχική σύνδεση συνεχίζει να συναντά εμπόδια. Η παρουσία του Ερμή στους Ιχθύες μέχρι τις 14 του μήνα από τη μια δείχνει ότι κρατάτε κάποιες σκέψεις για τον εαυτό σας και από την άλλη ότι ταξίδια και μετακινήσεις μπορούν να συμβάλλουν θετικά στη διάθεσή σας. Από τις 15 του μήνα η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο και αυτό θα συμβάλλει στο να νιώσετε ότι αγαπιέστε και ότι το ταίρι σας αντιδρά θετικά στις πρωτοβουλίες και τις νέες στρατηγικές αντιμετώπισης των όποιων προβλημάτων σας. Με τον Άρη από τις 20 του μήνα επίσης στο ζώδιο του Ταύρου ίσως κάποια έξοδα αυξηθούν ενώ κάποιες κινήσεις στα συναισθηματικά πιθανόν να αποδειχθούν κάπως βιαστικές.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Το μυστικό συνδυασμό της ψυχής σας δύσκολα θα τον βρει κάποιος και αυτό γιατί εσείς δεν εμπιστεύεστε πλέον εύκολα και είστε επιφυλακτικοί. Παρ' όλα αυτά, με Ήλιο, Αφροδίτη, Άρη και μια Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο αυτό το μήνα θα στρέψετε τους προβολείς πάνω σας, τολμώντας και ξεκινώντας κάτι νέο. Επιπλέον, από τα μέσα του μήνα η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου γεγονός που προεικονίζει μια περίοδο που αισθηματικά θα νιώσετε ότι «κατέχετε» την κυριότητα των συναισθημάτων κάποιου προσώπου. Άλλοι θα παραμείνετε στο φλερτ και άλλοι θα προχωρήσετε σε μια σχέση γρήγορα μεν χωρίς να δένεστε εύκολα δε. Η Σεληνιακή έκλειψη στο Σκορπιό στις 25 Απριλίου δείχνει ότι είτε θα νιώσετε την ανάγκη να βάλετε τέλος σε μια ιστορία είτε ότι το απαγορευμένο θα ξυπνήσει πάθη και πιθανόν να βρεθείτε ερωτικά με ένα πρόσωπο που είναι δεσμευμένο ή για κάποιο λόγο η μεταξύ σας σχέση θα πρέπει να παραμείνει κρυφή.

Ταύρος
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Με μια πλειάδα πλανητών στον 12ο ηλιακό οίκο πολλοί από εσάς νιώθετε κουρασμένοι και ψυχολογικά ανήσυχοι. Φοβάστε μήπως πίσω από την πλάτη σας παίζεται κάποιο παιχνίδι ενώ έχετε την τάση να ερευνάτε τα ίχνη του συντρόφου σας χωρίς να αποκαλύπτετε πως νιώθετε. Το σκηνικό σταδιακά αλλάζει από το μέσα του μήνα που η Αφροδίτη εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και αρχίζετε να παίρνετε τα πάνω σας. Νιώθετε καλύτερα με την εμφάνιση σας, ο ερωτισμός σας είναι έκδηλος και είστε πιο θετικοί και ανοιχτοί στις προτάσεις του έτερου ήμισυ. Με τον Κρόνο στον 7ο σίγουρα ζητήματα χρόνιας φύσεως συνεχίζουν να είναι πιεστικά όμως όσο περισσότεροι πλανήτες εισέρχονται στο δικό σας ζώδιο τόσο περισσότερο νιώθετε ότι έχετε τον έλεγχο και μπορείτε να διαχειριστείτε τα πράγματα και να πονάτε λιγότερο. Η έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό στις 25 Απριλίου σηματοδοτεί εξελίξεις σε σημαντικά θέματα της σχέσης και κάποιοι θα δείξετε αποφασισμένοι να παλέψετε κάποιες καταστάσεις μέχρι τέλους.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Ο Απρίλιος για εσάς χωρίζεται σε δύο μέρη, το πρώτο μισό του μήνα που σας ικανοποιεί μερικώς και το δεύτερο που υπόσχεται περισσότερες συγκινήσεις. Με τέσσερεις πλανήτες στον Κριό έχετε μια τάση να μείνετε κλεισμένοι στο ησυχαστήριο σας, πότε νιώθοντας ηρεμία και πότε νιώθοντας ψυχικά ταραγμένοι. Δεν μπορείτε να προσδιορίσετε με σαφήνεια το μήνυμα κάποιων κινήσεων και αυτό σας αποσυντονίζει, σας μπλοκάρει. Πρώτη η Αφροδίτη στις 15 του μήνα εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και ακολουθούν στη συνέχεια του μήνα ο Άρης και ο Ήλιος. Αυτή η μετακίνηση έχει ευεργετική επίδραση τόσο στη ψυχολογία σας όσο και στην ερωτική σας ζωή. Πλέον βγάζετε από πάνω σας το μαντήλι της θλίψης και της απογοήτευσης και δείχνετε διατεθειμένοι να διεκδικήσετε και να κάνετε βήματα που μέχρι πρότινος μόνο ονειρευόσασταν. Στον οίκο των σχέσεων δεν παύει να βρίσκεται ο Κρόνος πράγμα που σημαίνει ότι είτε έλκεστε από άτομα μεγαλύτερα είτε προσέχετε να μην επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος. Η έκλειψη Σελήνης στις 25 Απριλίου στον Σκορπιό υπόσχεται να μεταμορφώσει την αισθηματική σας ζωή.

Δίδυμοι
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Με το Δία στο δικό σας ζώδιο έχετε τα χέρια ανοιχτά και λαμβάνετε καλούδια σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Ήλιος, Αφροδίτη και Άρης φροντίζουν ώστε η αισθηματική ζωή να είναι αρκετά ενδιαφέρουσα αυτό το μήνα, το ταίρι σας να είναι πιο εκδηλωτικό και πιθανόν να συμμετέχει σε περισσότερες δραστηριότητες με φίλους ή που σχετίζονται με την ενασχόληση σας σε κάποια ομάδα, κοινότητα ή σύλλογο. Από τα μέσα του μήνα η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και στη συνέχεια θα την ακολουθήσουν τόσο ο Ήλιος όσο και ο Άρης. Ως εκ τούτου, θα έχετε την τάση να κάνετε περισσότερες παραχωρήσεις με το πρόσωπο που συνδέεστε αισθηματικά ενώ κάποιοι από εσάς ίσως παίξετε σε διπλό ταμπλό. Οι κρυφές και οι παράνομες ερωτικές σχέσεις για κάποιους θα αποτελέσουν το βυθό στον οποίο θα χαθείτε από προβλήματα που δεν θέλετε ή νιώθετε αδύναμοι να αντιμετωπίσετε την παρούσα φάση. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές όμως θα πρέπει να προσέξετε να μην πείτε ή κάνετε πράγματα που θα μετανιώσετε.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Το πρώτο μισό του Απριλίου αποδεικνύεται ιδιαίτερα θετικό, ευχάριστο και όμορφο διότι τέσσερεις πλανήτες και μαζί τους η Νέα Σελήνη στον Κριό φροντίζουν να βγείτε, να χαρείτε, να κάνετε γνωριμίες και πιθανόν να δείτε μια φιλία με άλλο μάτι. Πάρτι, γιορτές, εκδηλώσεις και παρέες πολύ πιθανόν να αποτελέσουν το πεδίο όπου ένας νέο έρωτας θα κάνει την εμφάνιση του. Ωστόσο από το δεύτερο μισό του μήνα άλλοι θα έχετε την ανάγκη να χαθείτε από όλους και από όλα και να δοθείτε σε μια σχέση και άλλοι θα έχετε την τάση παράλληλα αρχίσετε ... τα «τσιλημπουρδήματα». Το διάστημα αυτό η Αφροδίτη, ο Ήλιος και ο Άρης σταδιακά εισέρχονται στον 12ο ηλιακό οίκο και πολύ πιθανόν να νιώσετε τις αντιστάσεις να χαλαρώνουν ή την ανάγκη να βιώσετε κάτι ειδυλλιακά όμορφο παρακάνοντας το, γεγονός που θα καταλάβετε αργότερα όταν θα έχει περάσει η επίδραση του ηδύποτου του έρωτα. Σε κάθε περίπτωση δεν θα είστε μόνοι όμως πολύ πιθανόν μπερδεμένοι, αποπροσανατολισμένοι και ζαλισμένοι.

Καρκίνος
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Ο μήνας ανοίγει με τον Ερμή στους Ιχθύες να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ευχάριστες μετακινήσεις και ταξίδια αναψυχής. Μαζί με το ταίρι σας μπορείτε να συζητήσετε και να έχετε τη στήριξη κοντινών προσώπων. Συγχρόνως με τέσσερεις πλανήτες και τη Νέα Σελήνη στον 10ο αλλαγές που συνδέονται με τα επαγγελματικά και με γονείς, πεθερικά ή αφεντικά σε κάποιες περιπτώσεις θα αποτελέσουν αιτία για συγκρούσεις και σε κάποιες άλλες ευκαιρίες για να προχωρήσετε τα σχέδια σας. Αναμφίβολα το δεύτερο μισό του μήνα είναι πιο ευνοϊκό για εσάς με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Άρη να εισέρχονται στο ζώδιο του Ταύρου. Θα έχετε την τάση να σιγοτραγουδάτε ερωτικές μελωδίες, να είστε θετικοί σε εξόδους και θα αδιαφορείτε για ό, τι δεν έχει σημασία. Επιπλέον, η Πανσέληνος στο ζώδιο του πάθους, τον Σκορπιό στις 25 Απριλίου δείχνει ότι η φλόγα το έρωτα θα ανάψει για τα καλά. Οι καλύτερες για εσάς μέρες του μήνα είναι στις 24 και 27 του μήνα ενώ προσοχή χρειάζεται γύρω στις 21 και 22 του μήνα.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Τον Απρίλιο ανεβαίνετε ψυχολογικά και πολλοί θα δείτε τον εαυτό σας να χαμογελά ξανά. Σε πρώτη φάση ίσως έχετε την τάση να πηγαίνετε ιδιαίτερα περιποιημένοι στο χώρο της δουλειάς μιας και με την Αφροδίτη στον Κριό είναι πολύ πιθανόν να αποτελέσει το πεδίο που θα αναπτυχθεί κάποιο φλερτ. Συγχρόνως η παρουσία του Ερμή στους Ιχθύες σας επιτρέπει να κατανοείτε τις προθέσεις των άλλων διαβάζοντας το μυαλό τους. Το κλίμα γίνεται πιο ερωτικό από το δεύτερο μισό του μήνα, χρονικό διάστημα που τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Ήλιος και ο Άρης εισέρχονται στο ζώδιο του Ταύρου. Η αισθηματική ζωή θα σας χαρίσει όμορφες και ευχάριστες στιγμές που άλλες θα σας εκπλήξουν και άλλες θα αποτελούν την πραγματοποίηση των ευχών σας. Γύρω στις 21 του μήνα ίσως κάποιο πρόσωπο από το συναισθηματικό παρελθόν μπει στο δρόμο σας χωρίς ωστόσο να υπάρχουν ενδείξεις για θετική εξέλιξη. Τέλος, η Πανσέληνος στις 25 Απρίλιου υποδεικνύει μια άκρως ερωτική περίοδο για εσάς.

Λέων
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, έως τις 14 του μήνα θα βρίσκεται στον 8ο ηλιακό σας οίκο και πολλοί πέρα από μια τάση να ρυθμίσετε χρηματοπιστωτικά ζητήματα θα έχετε την επιθυμία να κατασκοπεύετε, να ψάχνετε και να κρύβετε πράγματα από το σύντροφο σας. Η Νέα Σελήνη στις 10 Απριλίου δείχνει ότι έχετε τη διάθεση να κάνετε ένα νέο άνοιγμα που θα επηρεάσει τη σχέση σας καθώς θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις σε μετακινήσεις και στη συχνότητα των συζητήσεων και επαφών σας. Η παρουσία της Αφροδίτης από τις 15 του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει ότι η αισθηματική ζωή θα επηρεαστεί τόσο θετικά όσο και αρνητικά κάποιες φορές από τα επαγγελματικά σας καθήκοντα. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτεί η Πανσέληνος στις 24 Απριλίου, η οποία πραγματοποιείται στο θεμελιώδη οίκο της οικογένειας προοιωνίζοντας καταστάσεις που θα απαιτήσουν αυτοέλεγχο και απαλλαγή από πιθανόν εμμονές. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του Ερμή με τον κυβερνήτη της ερωτικής σας ζωής ο Δίας δείχνει ότι ο κόσμος του έρωτα εξακολουθεί να είναι όμορφος και ενδιαφέρον.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Ο μήνας ανοίγει με τον Ερμή στους Ιχθύες να δείχνει την ανάγκη να κολυμπήσετε στα νερά μιας απαγορευμένης αγάπης ή να παρασυρθείτε από ένα πάθος, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Επιπλέον, η Αφροδίτη έως τις 15 του μήνα που θα βρίσκεται στον Κριό δείχνει ότι γεύεστε νέες ερωτικές περιπέτειες και πολύ πιθανόν να προκύψει κάποια αισθηματική γνωριμία με πρόσωπο που σχετίζεται με το εξωτερικό, το πνεύμα ή την άθληση. Στις 14 Απριλίου ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό ευνοώντας ταξίδια, νέες γνωριμίες και ερωτικά τετ-α-τετ τα οποία πότε θα φουσκώνουν τις προσδοκίες σας και πότε θα ανοίγουν τους ορίζοντες σας για κάτι καλύτερο. Από το δεύτερο μισό του μήνα σταδιακά Αφροδίτη, Ήλιος και Άρης εισέρχονται στο ζώδιο του Ταύρου υποδεικνύοντας ότι η δουλειά όσο και πρόσωπα μεγαλύτερη ηλικίας θα έχουν κάποια επιρροή στην πορεία της αισθηματικής σας ζωής. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 25 Απρίλιου ίσως ανακινήσει έντονα συναισθήματα για πρόσωπο του παρελθόντος.

Παρθένος
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Με τον Ερμή στον οίκο των σχέσεων έως τις 14 Απριλίου θα γίνουν πολλές συζητήσεις με το έτερο ήμισυ και θα έχετε την τάση να μιλάτε για τα όνειρα, τις ελπίδες και τις προσδοκίες από τη σχέση σας. Συγχρόνως η Αφροδίτη στον οίκο της λίμπιντο και του σεξ υπόσχεται όμορφες και ερωτικές στιγμές που θα σας ευχαριστήσουν και θα σας φέρουν ψυχικά πιο κοντά με το έτερο ήμισυ. Εν συνεχεία, ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό στις 14 Απριλίου δείχνοντας πως η ερωτική κλίνη συν τοις άλλοις θα περιέχει και πολύ μπλαμπλά κι εννοείται ότι είναι καλό να αποφύγετε την κρεβατομουρμούρα. Επιπλέον, στις 15 του μήνα η Θέα του Έρωτα εισέρχεται στο επίσης γήινο ζώδιο του Ταύρου και αναμφίβολα ο έρωτας θα έχει πρωταγωνιστική θέση στη ζωή σας. Ίσως κανονίσετε ταξίδια, συμμετάσχετε μαζί σε πολιτιστικές εκδηλώσεις ενώ δεν αποκλείεται να γίνεται κουμπάροι ή γενικότερα να είστε κοινωνοί σε ευχάριστα γεγονότα. Με την Πανσέληνο, στις 25 του μήνα, πολύ πιθανόν κάποια λόγια να αποτελέσουν το σπίρτο για να ανάψει η φωτιά του πάθους.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Ένας όμορφος και ερωτικός μήνας είναι για τους Παρθένους ο Απρίλιος καθώς το πλανητικό σκηνικό υπόσχεται στιγμές που θα σας ευφράνουν και θα σας ικανοποιήσουν ψυχή τε και σώματι. Αρχικά, ο Ερμής στους Ιχθύες έως τις 14 δείχνει ότι παρουσιάζεστε πιο πρόθυμοι για νέες γνωριμίες και γενικότερα για αισθηματικές επαφές. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη στις 10 Απριλίου στον οίκο που συνδέεται με την ερωτική ικανοποίηση υποδεικνύει την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου στην εγκυκλοπαίδεια της σεξουαλικής σας ζωής. Η συγκέντρωση πλανητών στον 8ο οίκο προεικονίζει έναν μυστικό έρωτα ή μια σχέση που για κάποιο λόγο δεν θα θέλετε να αποκαλύψετε και πολλά – πολλά. Ωστόσο, τα πράγματα διαφοροποιούνται με τη σταδιακή είσοδο πλανητών στον Ταύρο από το δεύτερο μισό του μήνα. Ο χορός του έρωτα θα είναι φανερός και πλέον θα θέλετε να μοιραστείτε ότι πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Ειδυλλιακές στιγμές θα ζήσετε γύρω στις 19/4, 24/4 και 27/4 προσέχετε ωστόσο γύρω στις 20 και 21/4.

Ζυγός
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Από τους τυχερούς του Απρίλιου είστε οι Ζυγοί αφού οι Ουρανοί δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για να χαρείτε τη συντροφικότητα και να ευχαριστηθείτε την ερωτική ζωή. Η Νέα Σελήνη στις 10 του μήνα πραγματοποιείται στον οίκο τον σχέσεων προοιωνίζοντας νέα ξεκινήματα και καινούργιες καταστάσεις όσον αφορά εσάς και το ταίρι σας. Επιπλέον, η Αφροδίτη έως τις 15 Απριλίου στον Κριού δείχνει ότι η ερωτική ζωή θα είναι θερμή και θα γίνει καυτή με την είσοδο αυτής στον Ταύρο. Ίσως εκδηλώσετε τάση για αποκλειστικότητα, εμφανιστούν ζήλιες και δείξετε μεγάλη υπομονή για να εκπληρωθούν οι ερωτικές επιθυμίες σας. Με την είσοδο μάλιστα του Άρη στις 20 του μήνα στον Ταύρο η σεξουαλική ορμή θα είναι σφοδρή, έντονη και ισχυρή. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον σκληροπυρηνικό Σκορπιό στις 25 Απριλίου προμηνύει στιγμές παθιασμένου έρωτα, διεκδίκησης και δυνατών συγκρούσεων τόσο για οικονομικά όσο και για συναισθηματικά ζητήματα.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Ο Απρίλης σας επαναφέρει με φόρα στο ερωτικό παιχνίδι δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για αισθηματικές προσεγγίσεις, ερωτικά ρομάντζα και νύχτες πάθους και ηδονής. Πρώτη και καλύτερη η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 10 του μήνα δίνει το έναυσμα για ένα καινούργιο ξεκίνημα ικανό να αλλάξει εντελώς την εικόνα της ερωτικής ζωής. Συγχρόνως Ήλιος, Αφροδίτη και Άρης συμβάλλουν από κοινού ώστε ο τομέας των σχέσεων να κάνει μια δυναμική επανεκκίνηση ικανή να σας μεταφέρει από τη μοναξιά στην αγκαλιά του έρωτα. Στα μέσα του μήνα η Αφροδίτη εισέρχεται στον οίκο της ερωτικής ηδονής προοιωνίζοντας στιγμές όμορφες και ευχάριστες που θα κυριαρχεί το πάθος και η ένταση. Από τις 20 του μήνα τόσο ο Ήλιος όσο και ο Άρης έρχονται να τονίσουν την σεξουαλική επιθυμία δίνοντας προτεραιότητα στο ένστικτό και το συναίσθημα και παραβλέποντας τη λογική και τις προκαταλήψεις. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι γύρω στις 9/4, 19/4 και 24/4 ενώ γύρω στις 22/4 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Κρόνο ίσως υπάρχουν κάποια εμπόδια.

Σκορπιός
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που όλα τα μπορείτε και παρά τις δυσκολίες που φέρνει ο Κρόνος στο Σκορπιό αντέχετε και αποδεικνύετε ότι είστε πιο σκληροί και από ατσάλι. Η παρουσία του Ερμή στους Ιχθύες έως τις 14 Απριλίου είναι ιδανική για αποδράσεις σε παραθαλάσσιους προορισμούς, παρακολούθηση καλλιτεχνικών γεγονότων και ρομαντικών στιγμών υπό το φως των κεριών. Οι πλανήτες στον Κριό υποδεικνύουν ένα αυξημένο άγχος τόσο για ζητήματα δουλειάς όσο και προβλήματα που αφορούν το σύντροφο σας. Από τα μέσα του μήνα το σκηνικό γίνεται καλύτερο καθώς σταδιακά Αφροδίτη, Ήλιος και Άρης εισέρχονται στον Ταύρο. Του έρωτα του φτερά ανοίγει πρώτη η Αφροδίτη από τις 15 που δίνει έμφαση στη συντροφική ζωή και παρουσιάζει ευκαιρίες για να αισθανθείτε το σύντροφο σας πιο κοντά σας. Στις 20 του μήνα μαζί με τον Ήλιο εισέρχεται και ο Άρης στον Ταύρο και πολύ πιθανόν να υπάρχουν και κάποιες κόντρες, ζήλιες και εριστικές καταστάσεις. Οι καλύτερες μέρες του μήνα για εσάς είναι γύρω στις 9/4, 19/4 και 24/4.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Της μοναξιάς το κενό γεμίζει, καθώς ξαναγεννιέστε από τις δυσκολίες και δίνετε τέρμα σε καταστάσεις που σας εξοντώνουν αργά και βασανιστικά. Η συντροφικότητα θα γίνει ο φάρος που θα φωτίζει τη ζωή σας, θα τέρψει τη ψυχή και θα ευχαριστήσει το κορμί. Το πρώτο μισό του μήνα με τους, Ήλιο, Άρη και Αφροδίτη στον Κριό αποφασίζετε χωρίς να λέτε πολλά να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα βάζοντας τέρμα σε καταστάσεις που σας πόνεσαν. Όμως το δεύτερο μισό του μήνα είναι πραγματικά καταλυτικό για την αισθηματική ζωή καθώς είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε τον έρωτα, να ερωτευτείτε, να δεσμευθείτε και να ζήσετε πιο δυνατά, πιο έντονα και πιο παθιασμένα. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 19/4 δείχνει ότι μπορεί να βρεθείτε αγκαλιά με τον έρωτα με έναν τρόπο ονειρικό και ειδυλλιακό. Από την άλλη το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στις 24/4 υποδεικνύει ότι ίσως νιώσετε συναισθήματα που δεν έχετε ξανανιώσει για ένα άτομο και πιθανόν να ζήσετε έναν έρωτα που θα σας μεταμορφώσει.

Τοξότης
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Ο μήνας ανοίγει όμορφα, ερωτικά και ευχάριστα καθώς τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Ήλιος και ο Άρης στον Κριό ζεσταίνουν την καρδιά σας και βάζουν φωτιά στο πάθος. Ρομαντικές εκδρομές και στιγμές πραγματικά απολαυστικές ανεβάζουν το θερμόμετρο στη σχέση και λάμπετε από ευτυχία. Μάλιστα η Νέα Σελήνη στις 10 Απριλίου εγκαινιάζει μια νέα περίοδο στην αισθηματική ζωή με τον ερχομό ενός παιδιού, την πραγματοποίηση ενός γάμου ή άλλου γεγονότος. Το πρώτο μισό λοιπόν του μήνα είναι αφιερωμένο στον έρωτα, ανάβοντας τα φώτα της καρδιά σας μόνο για χάρη του. Από τις 15 Απριλίου αν και θα υπάρχουν ωραίες καθημερινές στιγμές εντούτοις το ενδιαφέρον σας θα μετατοπιστεί περισσότερο σε ζητήματα εργασίας και υγείας. Ωστόσο το πέρασμα του Ερμή από τις 14 του μήνα στον Κριό εγγυάται ότι μετακινήσεις, όμορφα τετ-α-τετ και ερωτικά λόγια θα κρατούν τη φλόγα του έρωτα σας ζωντανή. Ιδιαίτερα καλές μέρες είναι περίπου στις 11/4 και στις 27/4 ενώ περισσότερη προσοχή απαιτούν γύρω στις 20 και 21 του μήνα.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Ο χαρωπός Δίας βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων και αυτό αποτελεί μια καλή ένδειξη για θετικές εξελίξεις. Το κλίμα είναι ευνοϊκό από τις αρχές του μήνα που τόσο ο Ήλιος όσο και η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται στον Κριό. Ο έρωτας γίνεται πρωταγωνιστής στη ζωή σας και ζείτε στιγμές που ανεβάζουν την αδρεναλίνη και σας κρατούν σε εγρήγορση. Συνάμα η Νέα Σελήνη στις 10 Απριλίου δείχνει ότι δεν τη φοβάστε την φωτιά αντίθετα ορμάτε καταπάνω της προκειμένου να κάψετε τα παλιά και να ξεκινήσετε κάτι νέο. Θα είστε αρνητικοί να γυρίσετε σε έναν παράδεισο που μόνο σύμμαχο είχατε τον εαυτό σας και θα κλείσετε με ορμή την πόρτα στο παρελθόν μη πέφτοντας στα δίχτυα μιας παλιάς αγάπης. Το δεύτερο μισό του μήνα ευνοεί ρομαντικές βόλτες και ερωτικά ταξίδια παρόλο που τα επαγγελματικά θα σας απασχολούν έντονα. Θετικές μέρες του μήνα για εσάς είναι γύρω στις 11/4, 24/4 και 27/4 προσέχετε ωστόσο γύρω στις 20/4 και 21/4.

Αιγόκερως
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Με τον Ερμή στους Ιχθύες έως τις 14 είστε ιδιαίτερα κινητικοί και έχετε την τάση να βρίσκετε κατανόηση τόσο από το κοντινό περιβάλλον όσο και από το ταίρι σας. Συγχρόνως η παρουσία της Αφροδίτης στον 4ο οίκο μέχρι τις 15 Απρίλιου δείχνει ότι το σπίτι γίνεται μια ερωτική φωλιά που σας προκαλεί ενθουσιασμό χωρίς ωστόσο να λείπουν και εντάσεις και εκρήξεις λόγω της παράλληλης παρουσίας του Άρη έως τις 20 στο ίδιο ζώδιο. Ωστόσο, ως ζώδιο της γης επωφελείστε από την παρουσία πλανητών στον Ταύρο που μάλιστα στη δική σας περίπτωση ενεργοποιούν τον 5ο οίκο που είναι άμεσα συνυφασμένος με την ερωτική ευχαρίστηση. Σε πρώτη φάση η Αφροδίτη επισκέπτεται τον Ταύρο στις 15 Απριλίου και τα πράγματα στην αισθηματική ζωή γίνονται πιο όμορφα και ευχάριστα. Απολαμβάνετε το χρόνο με το σύντροφο, γιορτάζετε τον έρωτα σας και γίνεστε κοινωνοί γεγονότων που ομορφαίνουν και φωτίζουν την ερωτική σας σχέση. Στις 20 του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου προσέρχονται ο Ήλιος και ο Άρης και ζείτε εξαιρετικά όμορφες και απολαυστικές εμπειρίες. Οι μέρες που θέλουν προσοχή είναι γύρω στις 22/4 και στις 28/4.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Ο Απρίλιος είναι ένας ιδιαίτερα ερωτικός μήνας για εσάς κατά τη διάρκεια του οποίου η καρδιά σας θα χτυπήσει δυνατά καλωσορίζοντας τον έρωτα. Το πρώτο μισό του μήνα δείχνετε διατεθειμένοι για νέες γνωριμίες, βόλτες και φλερτ και με οδηγό τη διαίσθηση σας κάνετε τις σωστές κινήσεις την κατάλληλη στιγμή. Στις 15 Απριλίου η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο και η ζωή σας γίνεται πιο γλυκιά ενώ ρίγη ηδονής και χαράς μαρτυρούν ότι ο έρωτας σας χτυπά με τα βέλη του. Αυτό που μέχρι πρότινος σας φαίνονταν πολύπλοκο μέσα σε λίγο χρόνο θα γίνει απλό παίρνοντας το εισιτήριο για την ερωτική ευτυχία. Στις 20 του μήνα Ήλιος και Άρης έρχονται στο πλευρό της Αφροδίτης και πλέον η αισθηματική ζωή αποκτά σταθερή ομορφιά καθώς πλέον νιώθετε ότι πατάτε με άνεση στις νότες του έρωτα. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 22/4 δείχνει ότι θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί στα μέτρα και όρια που θα θέλετε να βάλετε.

Υδροχόος
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Με τον πλανήτη της τύχης στον οίκο του έρωτα οι απολαύσεις είναι πολλαπλές και αναρίθμητες. Τον Απρίλιο δίνετε έμφαση αφενός στον τρόπο που επικοινωνείτε και αφετέρου στη δημιουργία ενός ευχάριστου κλίματος εντός του σπιτιού. Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 10 του μήνα θα γίνει μια νέα αρχή μέσα από συζήτηση, μετακίνηση ή επαφή που θα σας ωθήσει να πατήσετε γκάζι και να ξεφύγετε από συνήθειες παλιές. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Κριό έως τις 15 ευνοεί να νιώσετε όμορφα κάνοντας βόλτες, τολμώντας μηνύματα που θα προκαλέσουν ευχάριστα και θα ξυπνήσουν το πάθος. Εν συνεχεία η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο και αυξάνεται η επιθυμία να μείνετε σπίτι και να χαρείτε τον έρωτα και τη συντροφική ζωή. Στις 20 του μήνα τόσο ο Ήλιος όσο και ο Άρης εισέρχονται επίσης στον Ταύρο με τον πρώτο να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να νιώθετε όμορφα και δημιουργικά εντός της οικογενειακής εστίας και το δεύτερο να προκαλεί εντάσεις και πείσματα.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Η παρουσία του Κρόνου στο Σκορπιό συνεχίζει να σας ζορίζει όσον αφορά επαγγελματικά ζητήματα και να σας αναγκάζει να έχετε την προσοχή σας στραμμένη πάνω τους. Ωστόσο με το Δία στον οίκο των απολαύσεων και του έρωτα δεν μπορείτε να αρνηθείτε τις ευκαιρίες που σας εμφανίζονται και ενδίδετε χωρίς να το σκέπτεστε. Δίνετε και παίρνετε χαρά και χωρίς απαραίτητα να σπάει η καρδιά σας έρχεστε κοντά στην ηδονή και την ευχαρίστηση. Το φλερτ αυτό το μήνα είναι στο φόρτε του με εσάς να δίνετε τα ρέστα σας καινοτομώντας και έχοντας το θάρρος να πάρετε πρωτοβουλίες που απαιτούν κότσια και τόλμη. Ίσως σε κάποιες περιπτώσεις είσαστε βιαστικοί καθώς η ορμέμφυτη επιθυμία για ικανοποίηση και επιβεβαίωση είναι έντονη από την άλλη όμως κινούμενοι τάχιστα σας δίνεται η δυνατότητα να αξιοποιήσετε πρώτοι τις ευκαιρίες. Περισσότερο θα σας θέλξουν πρόσωπα νεαρά, κινητικά, αθλητικά, δραστήρια και θετικά. Οι μέρες που χρειάζεται να προσέχετε είναι γύρω στις 1/4, 21/4 και 28/4.

Ιχθύες
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Τα κλειδιά της ευτυχίας τον Απρίλιο βρίσκονται αποκλειστικά στα δικά σας χέρια καθώς τα πάντα θα καθορίζονται από τη δική σας παλιρροϊκή διάθεση. Με τον Ερμή στο δικό σας ζώδιο έως τις 14 του μήνα θα έχετε την τάση να συζητάτε για τα όνειρα σας, να κάνετε προτάσεις και να ανοίγετε πανιά για νέα ενδιαφέροντα. Συγχρόνως η παρουσία της Αφροδίτης στον 2ο οίκο μέχρι τις 15 Απρίλιου σας βοηθά να έλκετε περισσότερο το έτερο ήμισυ και να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί ικανοποιώντας την ανάγκη να νιώθετε ότι είστε πλήρεις και ολοκληρωμένοι. Από τις 15 του μήνα η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο, θέση που ευνοεί περισσότερο τον έρωτα καθώς θα νιώθετε την επιθυμία μέσα από καθημερινές επαφές, βόλτες, τηλεφωνήματα και μηνύματα να δείχνετε στο ταίρι σας ότι το αγαπάτε και είστε κοντά του. Δεν θα εκλείψουν και κάποιες αντιπαραθέσεις περισσότερο από μια τάση ευθιξίας από δική σας πλευράς και πιθανόν μιας αυξημένη ευαισθησίας που σας κάποιες φορές θα δυσκολευτείτε να διαχειριστείτε.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Δεν χρειάζεται να χάσετε κάτι για να το εκτιμήσετε αντίθετα μπορείτε να χαρείτε αποκτώντας αυτό που επιθυμούσατε πολύ. Με την Αφροδίτη στον Κριό ως τις 15 Απριλίου σας δίνεται η ευκαιρία να έχετε αυτό που θέλετε αρκεί να ξέρετε τι είναι. Συγχρόνως η παρουσία του Ερμή στο δικό σας ζώδιο μέχρι τις 14 του μήνα ευνοεί τις προσεγγίσεις, τις γνωριμίες και όπου χρειάζεται να κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε. Το δεύτερο μισό του μήνα Αφροδίτη, Ήλιος και Άρης εισέρχονται σταδιακά στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου δείχνοντας την ανάγκη να μην αναλώνεστε σε ανούσιες συζητήσεις και επαφές αλλά να εστιαστείτε εκεί που θέλετε. Αν καταφέρετε ούτε να χαθείτε σε λάθος δρόμους ούτε να παρασυρθείτε από την απόλαυση της στιγμής θα βρείτε το μονοπάτι στο οποίο θα περπατήσετε για να βρείτε τον έρωτα. Οι πιο καλές μέρες του μήνα είναι περίπου στις 19/4 και στις 24/4 ενώ προσοχή χρειάζεται στις 20 και 21/4.
astrology
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll