Νανά Καραγιάννη:Η υγεία της είναι πλέον στο κόκκινο...


Στην Κύπρο βρίσκεται η Νανά Καραγιάννη η οποία...αναμένεται να φιλοξενηθεί σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΙΓΜΑ. Η ραδιοφωνική παραγωγός θα μιλήσει αποκλειστικά και για πρώτη φορά στη Στέλλα Στυλιανού και τη Δήμητρα Μακρυγιάννη για την περιπέτεια της υγείας της, για την προσπάθεια που κάνει όλα αυτά τα χρόνια για να «νικήσει» την ανορεξία. 
Παράλληλα σκοπεύει να συναντηθεί με Κύπριο γιατρό κορυφαίο στην αντιμετώπιση ανάλογων περιπτώσεων καθώς πλέον τα περιθώρια είναι πολύ στενά και η ίδια το γνωρίζει. Η παρουσία της την προηγούμενη εβδομάδα στον Alpha και στην εκπομπή της Αννίτας μπορεί να ήταν ειλικρινής ωστόσο γέμισε για μια ακόμη φορά με ανησυχία τους οικείους της. Για τη Νανά η υγεία της είναι το πιο σημαντικό κεφάλαιο. Και κάποιοι κατάλαβαν ότι είναι πλέον στο κόκκινο!
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πώς είναι έτοιμη να μετακομίσει μόνιμα στη Κύπρο αν βρεθεί κάτι αξιόλογο επαγγελματικά. Αυτός είναι και ο λόγος που ανοίγει τα φτερά της για το μαρτυρικό νησί. Άλλωστε όσοι έχουν αντιμετωπίσει ανάλογες περιπτώσεις ξέρουν καλά ότι η ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Και η ψυχολογία της Νανάς μετά τα αλλεπάλληλα χαστούκια στη δουλειά είναι στον πάτο!
Νανά Καραγιάννη Κύπρος
aniwthoi
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll