Απίστευτο και όμως είναι τόσο! Πόσο χρονών γίνεται σήμερα η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου;


Το «happy birthday» θα ακούσει σήμερα από αγαπημένα της πρόσωπα η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, που γίνεται... 44 ετών!

«Την λέω την ηλικία μου. Δεν είναι τόσο σοβαρό πια. Αυτό που βλέπω στον καθρέφτη μ' αρέσει», έχει δηλώσει η ίδια σε τηλεοπτική της συνέντευξη το 2009, οπότε και αποκάλυψε ότι είναι 40άρα. Bέβαια, δεν έχει επίσης κρύψει ότι προσέχει την διατροφή της και γυμνάζεται, κάνοντας κυρίως ποδήλατο και hot yoga! 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, μιας και δεν έχει περιοδεία με την παράσταση «Σ’ Αγαπάω, Αλλά...», η ηθοποιός θα σβήσει τα κεράκια στην Αθήνα, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της και στενούς φίλους.

Η Αλεξάνδρα είναι αριστούχος απόφοιτος της δραματικής σχολής Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη. Έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο θέατρο την σεζόν 1993 – 1994, στην «Μαρκησία του Λιμανιού» σε σκηνοθεσία Δ. Έξαρχου και από τότε δεν έλειψε στιγμή από το σανίδι. Στο βιογραφικό της έχει και ρόλους σε κινηματογραφικές επιτυχίες, τις «Safe Sex», «Η Αγάπη Είναι Ελέφαντας» και «45 m2».

Παράλληλα, η Αλεξάνδρα έγινε ευρύτερα γνωστή και μέσα από τιςτηλεοπτικές της εμφανίσεις, με πρώτη το σήριαλ του ΑΝΤ1 «Η Σκιά του Χρήματος» (1991 – 1992). Μεταξύ άλλων, οι τηλεθεατές την έχουν απολαύσει στα «Λάμψη», «Πάτερ Ημών», «Δύο Ξένοι», «Κόκκινο Δωμάτιο», «Οι Αταίριαστοι», «Εντιμότατοι Κερατάδες», «Μια Στιγμή Δυό Ζωές», «Επτά Θανάσιμες Πεθερές» και «Η Γενιά των 592 ευρώ», ενώ η τελευταία της εμφάνιση ήταν στους «Βασιλιάδες» του Mega. 

Παντρεμένη από το 2011 με τον Βαγγέλη Μητρογιάννη, η δημοφιλής ηθοποιός δεν κρύβει την επιθυμία της να γίνει μανούλα. Άλλωστε, την αγάπη της για τα παιδιά την έδειξε και μέσα από τον γάμο της, καθώς, αντί για δώρα, ζήτησε να δοθούν χρήματα σε ίδρυμα για τα παιδιά που έχουν ανάγκη...
star.gr
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll