Δείτε το τατουάζ που η Χριστίνα Κολέτσα θέλει να ΣΒΗΣΕΙ!


Καλεσμένη στο «Όλα Μπάχαλο» ήταν το βράδυ της Τρίτης η Χριστίνα Κολέτσα, που για ακόμα μια φορά επιβεβαίωσε την αδυναμία που έχει στα τατουάζ που «κοσμούν» το κορμί της!
Το τελευταίο της, όμως, «απόκτημα» έγινε θέμα...

συζήτησης μεταξύ των παρουσιαστών και της τραγουδίστριας, μιας έχει «χτυπήσει» λίγο πάνω από τα οπίσθια της -γιατί όπως είπε είναι ένα σημείο που πονάει πολύ- ένα χελιδονάκι, που της δείχνει πως ψάχνει την αδελφή ψυχή της.

Ωστόσο, η μεγαλύτερη συζήτηση έγινε για ένα από τα παλαιότερα τατουάζ που έχει στο αριστερό της χέρι και θα έλεγε κανείς ότι είναι το σήμα του «ΣΥΡΙΖΑ». Η ίδια δήλωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με τις πολιτικές της πεποιθήσεις: «Δεν έχει καμία σχέση με τις πολιτικές μου πεποιθήσεις, είναι εντελώς τυχαίο. Δεν είμαι η 'τραγουδίστρια του ΣΥΡΙΖΑ'. Έχει γίνει λάθος, ήταν μια λάθος στιγμή. Η ζωή μου έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι». Όταν ρωτήθηκε πότε ακριβώς το έκανε το εν λόγω τατουάζ, η Χριστίνα είπε: «Όταν το είχα κάνει, ήταν όντως περίοδος εκλογών. Αλλά σκέφτομαι να το αλλάξω άμεσα» και συμπλήρωσε ότι σκέφτεται να χτυπήσει από πάνω έναν πράσινο ήλιο!

Ιδού και το επίμαχο τατουάζ:
kamikaze
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll