Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Δευτέρα 29/7!

Δες τις σημερινές προβλέψεις για το ζώδιο σου...
ΚΡΙΟΣ
Έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις και ίσως προς το παρόν να τις κρατάτε σε κάποιο επίπεδο. Το πιο σημαντικό είναι να είστε ο εαυτός σας και ίσως να πρέπει να παραμείνετε πιστοί στις αρχές σας. Η οικονομική σας κατάσταση είναι ένα κομμάτι που σας αγχώνει μερικές φορές. Για αυτό σίγουρα θα προσπαθήσετε να υλοποιήσετε ένα σχέδιο ή να κάνετε κάτι σταθερό. Είναι σημαντικό για σας να νιώσετε ασφάλεια, αλλά και να την προσφέρετε σε έναν Σκορπιό. Κάποια θέματα που υπάρχουν μέσα στο σπίτι σας κατά κάποιο τρόπο θα διευθετηθούν πολύ πιο εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ
Κινείστε στα δικά σας νερά και αυτό σας δίνει αυτοπεποίθηση αλλά και σιγουριά ότι κάνετε τελικά αυτό που γνωρίζετε πολύ καλά. Ίσως να βρεθείτε σε απόσταση αναπνοής μ' έναν Σκορπιό και τελικά να μη σμίξετε. Αν το θέλετε πάρα πολύ μην αφήνετε την ευκαιρία. Βάλτε τα «πρέπει» στην άκρη και δείξτε τα συναισθήματά σας. Επίσης, δεν πρέπει τα οικονομικά θέματα να σας δημιουργούν απόσταση, γιατί έτσι χάνονται τα συναισθήματα. Οι συνθήκες για συνεργασίες και γάμο μπορεί να γίνουν πολύ καλύτερες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε υπόψη σας τι ακριβώς χρειάζεστε και τώρα, αφού έχετε γίνει πιο τολμηροί, θα κάνετε τα ξεκαθαρίσματα που πρέπει. Θα διατηρήσετε όμως χαμηλούς τόνους και, θέλοντας να δημιουργήσετε κάτι ασφαλές για σας, θα προτιμήσετε την αφάνεια και ίσως τη σιωπή. Η επαφή με ένα πρόσωπο, που ανακατεύεται και στον χώρο της δουλειάς σας, ίσως να γίνει με μεγάλη μυστικότητα. Ένα θέμα που σας απασχολεί από το παρελθόν και μπορεί να πιστεύετε ότι είστε αδικημένοι ίσως να ξαναβγεί στην επιφάνεια και θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε πιο χαλαρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσπαθείτε εξ ενστίκτου να κάνετε κινήσεις που να σας διασφαλίζουν, για αυτό στις επαφές σας βάζετε κάποια στάνταρ που σας κάνουν και νιώθετε καλά. Θα σας επηρεάσουν και εσάς άμεσα υποθέσεις φίλων, τους οποίους μπορεί να στηρίζετε. Για αυτό προσπαθήστε να κρατάτε τα καλά για σας, αφού είστε ελαφρώς επιρρεπείς με την ενασχόληση των υποθέσεων των άλλων. Γενικά, η ευαισθησία σας θα πιάσει κόκκινο και το ενδιαφέρον για να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό θα σας δώσει μεγαλύτερη ώθηση να εκφραστείτε πιο ελεύθερα. Οικονομική βοήθεια θα σας ξελαφρώσει.

ΛΕΩΝ
Αναλαμβάνετε κάποια οικονομικά θέματα ή ασχολείστε με ένα ακίνητο, το οποίο σας έχει ζορίσει αρκετά. Είναι σημαντικό να αναγνωρίζετε κάποιες ανάγκες σας, γιατί μερικές φορές δεν τις αναγνωρίζετε ή δεν θέλετε να παραδεχτείτε λάθη που έχουν γίνει. Η ανασφάλεια που σας διακατέχει μερικές φορές δεν θέλετε να φαίνεται προς τα έξω, επειδή νιώθετε ότι χάνετε τη δύναμή σας. Πάντως, είναι αναγκαίες οι κινήσεις που θα κάνετε για το δικό σας επαγγελματικό θέμα, το οποίο μερικές φορές γίνετε ασήκωτο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχετε όλα τα περιθώρια να κάνετε τις κινήσεις που θέλετε, για αυτό δώστε μεγαλύτερη βάση στα γύρω μηνύματα που παίρνετε. Μπορεί κάποιες ανατροπές, που αφορούν οικονομικά θέματα ή συνεργάτες σας από τους οποίους νιώθετε αδικημένοι, να σας αλλάξουν τα σχέδια. Ίσως να πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη σημασία ή να παραμείνετε σε αυτή την συνεργασία και να δείτε την πλευρά του άλλου με διαφορετικό μάτι. Ο Κριός μπορεί να δημιουργήσει μια νέα κατάσταση η οποία σίγουρα θα σας δημιουργήσει την τάση να κάνετε νέα πράγματα.

ΖΥΓΟΣ
Προσπαθείτε να παγιώσετε μια κατάσταση η οποία δεν σας είναι και πολύ εύκολη. Για αυτό ίσως να δημιουργηθεί ένα έντονο πρόβλημα σε εισπράξεις από την πλευρά τρίτων. Από την άλλη θα έχετε κάποιες νέες προϋποθέσεις που θα σας εξασφαλίσουν από τυχόν οικονομικές αδικίες σε βάρος σας. Η δουλειά σας έχει πολύ βάρος και ίσως να σας εξαντλεί, όμως τώρα δημιουργείτε κάτι που έχει καλές βάσεις για το μέλλον σας. Οι πρωτοβουλίες είναι πολύ σημαντικές από την πλευρά σας για να μην νιώθετε καπελωμένοι από πουθενά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε κάποια κοινά οικονομικά θέματα είτε με το σύντροφό σας είτε με κάποιους φίλους ή συνεργάτες τα οποία σας απασχολούν. Μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά για να σταθεροποιήσετε μια κατάσταση. Ο Ταύρος είναι ένα πρόσωπο που με το δικό του τρόπο σάς βγάζει συναισθήματα στην επιφάνεια, αλλά είναι σημαντικό να μην αφήνετε τις ανασφάλειες να εξουσιάζουν τις σχέσεις σας. Γιατί μπορεί μερικές φορές να σκέφτεστε λάθος για κάποια άτομα που είστε μαζί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχετε αναλάβει περισσότερες ευθύνες από το κανονικό και σίγουρα η σκληρή δουλειά θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε οτιδήποτε θέλετε να κάνετε αυτή την περίοδο. Σίγουρα δεν είναι και η πιο εύκολη περίοδος, γιατί νιώθετε ή ότι δεν έχετε όρεξη ή δεν διασκεδάζετε πάρα πολύ γιατί είστε φορτωμένοι με οικονομικά θέματα που πρέπει να αντεπεξέλθετε ή με οικογενειακά που σας βαραίνουν. Εσείς έχετε ανάγκη να είστε ελεύθεροι, να ταξιδεύετε και να ξεκουράζεστε χωρίς πρόγραμμα. Και κάπως δεσμεύεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αναλαμβάνετε ευθύνες που θα σας δώσουν τελικά χρήματα ή ακόμα και εν μέρει μια οικονομική ανεξαρτησία. Η συμφωνία πάντως με κάποια πρόσωπα θα σας βοηθήσει στο να εδραιώσετε καλύτερα ορισμένα πράγματα που είχαν μείνει μόνο στο πόδι. Εσείς τεχνοκράτες από φύση σας και οργανωμένοι σαν άτομα θα δώσετε τον αγώνα σας για να σταθείτε εκεί που θέλετε. Πάντως σας παρουσιάζεται μια καλή ευκαιρία η οποία θα σας φέρει και χρήματα αλλά και νέες γνωριμίες, μια εκ των οποίων μπορεί να καταλήξει πολύ σοβαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Βλέπετε τα πράγματα βάσει των υλικών σας αναγκών και αυτό ίσως να σας βάλει να σκεφτείτε με μεγαλύτερη λογική. Για αυτό και θα νιώσετε πιθανόν μια ανεπάρκεια η οποία θα σας προβληματίσει. Ποτέ δεν είναι αργά να ασχοληθείτε περισσότερο με όλη σας τη ζωή σε πρακτικό επίπεδο. Αν νιώθετε ότι έχετε παραβιάσει κάποιες εσωτερικές σας ισορροπίες, καλό είναι, αν έχετε την ευχέρεια, με το δικό σας τρόπο να την αποκαταστήσετε. Ταύρος, Λιοντάρι και Σκορπιός μπορεί να σας πιέσουν με τη συμπεριφορά τους.

ΙΧΘYΕΣ
Το καλό είναι ότι χωρίς πολύ κόπο θα έχετε ένα δώρο σε οικονομικό επίπεδο. Για αυτό αφεθείτε στην οποιαδήποτε στιγμή που μπορεί να είναι όμορφη. Ένα ταξιδάκι το οποίο μπορείτε να συνδυάσετε με δουλειά θα σας βοηθήσει πάρα πολύ. Αν ασχολείστε με την τέχνη, θα διαπιστώσετε ότι ίσως να έχετε μεγαλύτερη έμπνευση ή να παρουσιαστεί μια ευκαιρία να υλοποιήσετε κάποιες εμπνεύσεις σας. Πάντως, θα προσπαθήσετε να κάνετε καλύτερη επαφή μ' ένα συγγενικό σας πρόσωπο και αυτό ίσως να βοηθήσει σε κάποιες κληρονομικές υποθέσεις.
Πηγή: astrology.gr
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll