Κι όμως! Αυτός ο κούκλος είναι ο αδελφός της Ελεονώρας Μελέτη! [φωτο]

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει μεγάλη αδυναμία στον αδελφό της Δημήτρη.Ο Δημήτρης ζει και εργάζεται στην Αθήνα και ασχολείται ....
με τα ναυτιλιακά. Παλιότερα δούλευε με τον πατέρα του, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει δικό του γραφείο. «Ο Δημήτρης μένει στη Σαρωνίδα. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα μεγάλο οικόπεδο που έχει μέσα τρία σπίτια όπου κατοικούν εκείνος, η Ελεονώρα και οι γονείς τους» αποκαλύπτει άνθρωπος που γνωρίζει την οικογένεια στο Πρώτο Θέμα.

Είναι παντρεμένος και έχει μια κορούλα που έχει βαφτίσει η αδελφή του. Η μικρή Μαρία είναι 3 ετών και η Ελεονώρα είναι τρελαμένη μαζί της. Η σχέση της παρουσιάστριας με τον αδελφό της πέρασε από διάφορα στάδια. Όταν ήταν πιτσιρίκια, μάλωναν συνεχώς – κάτι που έχει δηλώσει και η ίδια. «Εκείνη ήταν ο τσαμπουκάς της υπόθεσης, αλλά και ο Δημήτρης δεν πήγαινε πίσω. 
Ειδικά τα καλοκαίρια, που συνήθι- ζαν να πηγαίνουν οικογενειακές διακοπές στην Κεφαλλονιά, έπεφτε πολύ ξύλο. Τώρα όμως που μεγάλωσαν, τον λατρεύει. Βγαίνουν συχνά μαζί και έχουν κοινές παρέες» λέει άνθρωπος από το περιβάλλον της παρουσιάστριας στο People.
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll