Απολαυστικό βίντεο! Αν ο «Μάνθος Φουστάνος» ήταν υπαρκτό πρόσωπο και είχε facebook!

Θυμάστε τον "Μάνθο Φουστάνο" στην πετυχημένη σειρά "Κωνσταντίνου και Ελένης";Ο Μάνθος ήταν ένα πλουσιόπαιδο που ναι μεν είχε σχέση με την Πέγκυ Καρρά ή "γκαρσόνα β", αλλά το "μάτι του έπαιζε" ή καλύτερα παρά έπαιζε. Είχε την Πέγκυ ως "μοναδική αγάπη" αλλά και άλλες πολλές!Αν ο Φουστάνος ήταν υπαρκτό πρόσωπο και είχε facebook, τι θα έκανε;...
Σίγουρα θα ξεγλιστρούσε σα χέλι...

Θα την έπεφτε στην Ελένη, θα απέφευγε τον φίλο του, Κωνσταντίνο και όταν η Πέγκυ θα τον τσάκωνε να είναι στο facebook θα το «έπαιζε»... Φιλιππινέζος. Όταν δε η Πέγκυ, "η μοναδική του αγάπη" θα του "ζητούσε" να δηλώσει πως είναι σε σχέση στην ιστοσελίδα, αυτός σίγουρα θα της έδειχνε πως είναι πιστός και θα το αποδεχόταν εύκολα, θα δήλωνε στην προσωπική του κατάσταση "είμαι σε σχέση με την Πέγκυ Καρρά", που μόνο εκείνη θα το έβλεπε και οι κοπέλες που θα τον ενδιέφεραν θα έβλεπαν στην κατάστασή του «Ελεύθερος»! Αυτός είναι ο Μάνθος!

Και αν ήταν υπαρκτό πρόσωπο, σίγουρα όλους θα τους "τρέλαινε"! Δείτε το απολαυστικό βίντεο, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και τους απίστευτους διαλόγους του Μάνθου Φουστάνου στο facebook!
  
Πηγή: gossip-tv.gr

Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll