Δείτε τι λένε τα ζώδια για το ΣΑΒΒΑΤΟ 10/8!

Δες τις σημερινές προβλέψεις για το ζώδιο σου...
ΚΡΙΟΣ
Έχουν προτεραιότητα για σας τα θέματα των άλλων, γι' αυτό έχετε μεγαλύτερη διπλωματία και ίσως ένα σημαντικό προβάδισμα στο να κινήσετε μια συνεργασία. Είναι σημαντικό να ακούσετε τη φωνή του συντρόφου σας, όμως για να έρθετε πιο κοντά θα πρέπει να χαμηλώσετε τους τόνους. Η διορατικότητα είναι αυτή που θα σας δώσει το προβάδισμα σε κάποια θέματα, αν δεν αφήνετε τις συναισθηματικές κρίσεις να σας ελέγχουν. Αν σχετίζεστε με Καρκίνο, Ζυγό ή Αιγόκερω θα χρειαστεί να είστε συγκρατημένοι.

ΤΑΥΡΟΣ
Χρειάζεστε ισορροπίες και μεγάλη προσπάθεια για να είστε εναρμονισμένοι με το περιβάλλον. Η δίαιτα, τα όμορφα ρούχα και γενικά οτιδήποτε έχετε προς αλλαγή θα σας είναι χρήσιμο. Αν διατηρήσετε την ατμόσφαιρα ήρεμη, θα σας δώσει μια καινούργια ευκαιρία για να επικοινωνήσετε πιο καλά με έναν Ζυγό ή ακόμα και με συνεργάτες σας. Είναι σημαντικό να κερδίσετε τις εντυπώσεις στον κοινωνικό περίγυρο που υπάρχει γύρω σας. Ένας Καρκίνος είναι πολύ κοντά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Νιώθετε πιο καλά γιατί μπορείτε και επικοινωνείτε με άνεση και ευκολία. Σήμερα που είστε ευδιάθετοι και άνετοι τολμήστε να έρθετε σε επαφή με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει πάρα πολύ. Αυτό θα σας ανανεώσει και θα σας δώσει ελπίδα ότι κάτι μπορεί να γίνει με τη συγκεκριμένη επαφή, γιατί τα μηνύματα θα είναι θετικά. Οι συνεργασίες σάς πάνε γάντι, για αυτό, ακόμα και τώρα το καλοκαίρι, κάντε κάποια τηλέφωνα που έχετε αμελήσει. Η επαφή με έναν Υδροχόο θα γίνει πιο εύκολα. Θα πάρετε κάποια χρήματα από εκεί που δεν το περιμένατε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχετε συντονιστεί με διαφορετικά κύματα ενέργειας και βλέπετε ότι έχετε ανάγκη να ξεφύγετε από κάποιες συναισθηματικές εντάσεις και να συνεχίσετε πιο απλά και εύκολα την ζωή σας. Τουλάχιστον για σήμερα, καλό είναι να είστε πιο πρακτικοί και ρεαλιστές, γιατί έτσι θα περάσετε πιο εύκολα τα μηνύματά σας. Επειδή είναι μερικές φορές αναγκαίο η λογική με το συναίσθημα να πηγαίνουν μαζί, σήμερα θα το καταφέρετε. Και θα είναι ο ιδανικός συνδυασμός για σας, κυρίως για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο.

ΛΕΩΝ
Έχετε κατά κάποιο τρόπο βάλει την απόλυτη λογική να δουλέψει και ίσως να αφήσετε για λίγο την επιθυμία να είστε το επίκεντρο. Όχι ότι αυτό θα κρατήσει για πολύ, αλλά για όσο κρατήσει θα πατάτε πιο γερά στα πόδια σας. Η επαφή με τον Ιχθύ παρόλο που την περιμένετε να γίνει είναι δύσκολη, γιατί είστε σε άλλο μήκος κύματος. Το ενδιαφέρον σας για νέες ιδέες, τις οποίες θα ανακοινώσετε προς τα έξω, θα σας δημιουργήσει την χαρά της δημιουργίας. Η σχέση με Σκορπιό είναι κάπως δύσκολη αλλά υπάρχει πάθος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Αφροδίτη που συνεχίζει να είναι στο ζώδιό σας θα σας φέρει γούρι, κυρίως όμως στους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Θα έχετε όλη τη δύναμη και την λάμψη μια επιτυχίας είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε κοινωνικό. Το καλό είναι ότι αυτές τις ημέρες δεν χάνετε εύκολα τις ελπίδες σας και αυτό είναι το πιο σημαντικό για σας. Νιώθετε αισιόδοξοι και ολοκληρωμένοι. Και επιτέλους είστε στο εδώ και τώρα, χωρίς να περιμένετε κάτι το εξωπραγματικό να γίνει στη ζωή σας. 

ΖΥΓΟΣ
Έχετε καταλάβει ότι προτιμάτε να είστε ο εαυτός σας, παρά να παρασύρεστε από άλλα άτομα και να κάνουν αυτά ότι θέλουν. Μην επαφίεστε όμως σε πρωτοβουλίες άλλων γιατί ό καθένας λειτουργεί για τον εαυτό του κι εσείς έχετε τα δικά σας θέματα που πρέπει να λύσετε. Μια κρυφή σχέση που μπορεί να σχετίζεται και με ένα πρόσωπο που έχετε στην δουλειά ή στον καθημερινό σας χώρο ίσως να σας έχει δώσει λάθος μηνύματα. Μην αφήνετε τον καιρό να περνάει και, πάνω από όλα, μην αναβάλλετε να κάνετε πράγματα από μόνοι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προτιμάτε να μείνετε μόνοι ή να έχετε παρέα λίγους και εκλεκτούς. Αυτή η επιλογή σάς κάνει καλό γιατί έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε και να πάρετε αποφάσεις, που έχουν όμως να κάνουν με σχέσεις και συνεργασίες. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε τις ιδιαιτερότητες σας γιατί υπάρχει ένα κλίμα προσωπικής απελευθέρωσης και ίσως αυτό να είναι η λύση για κάποια υπαρξιακά προβλήματα που έχετε. Επειδή μπορεί να νιώθετε ότι σας έχει κουράσει ο Κρόνος, καλό είναι να αφήνετε πίσω σας για λίγο τα προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αφού κάνετε όλες τις βαρετές δουλειές, θα απολαύσετε καλύτερα τον χρόνο σας και ίσως να γνωριστείτε καλύτερα με ένα πρόσωπο πιο κοινωνικό από εσάς που θα σας αναζωογονήσει και θα βρεθείτε να κάνετε βόλτες και νέες γνωριμίες. Μερικές φορές η ζωή είναι καλή μαζί σας και πρέπει να ζείτε τις όμορφες στιγμές. Όταν κάνετε ανοίγματα νιώθετε ότι εξυπηρετείτε τον σκοπό που έχετε μέσα σας και αυτό γεμίζει τα κενά σας. Η σταθερότητα του σχεδίου σας έχει αρχίσει και δίνει οικονομικές προοπτικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχετε αναλάβει χρέη πυροσβέστη και μπορεί να μπείτε στην μέση για να εξευμενίσετε ένα ζευγάρι φίλων σας ή ακόμα και μέλη της οικογένειας σας. Οι τρέχουσες ανάγκες σάς υποχρεώνουν να γίνετε πιο κοινωνικοί και ανοικτοί. Η μουσική και η καλή ζωή μπορεί να σας προσελκύσουν σαν μαγνήτης. Η επαφή με τον Ζυγό ίσως να ενισχύσει την άνετη ζωή, πράγμα που μπορεί από τη μια να σας ευχαριστήσει και από την άλλη να σας δημιουργήσει ενοχές. Ότι δηλαδή, καλοπερνάτε ενώ έχετε πολλά προβλήματα. Καλό είναι να είστε σε ένα δρόμο σταθεροί και να μην αλλάζετε γνώμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχετε ήδη ανανεωθεί μόνο με την ιδέα ότι θα περάσετε χρόνο με παρέα ή με φίλους που έχουν και κάποια κοινά σημεία με εσάς. Η ερωτική σας ζωή είναι καλύτερη από άλλες φορές και μπορείτε να χαλαρώσετε. Αν σας ενδιαφέρει ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο εξωτερικό, θα διαπιστώσετε ότι τελικά έχει και αυτό βλέψεις για εσάς, ενώ παλιά το αποκλείατε τελείως. Τώρα, έχετε ένα ακόμα πάτημα, να πιστεύετε ότι η ερωτική σας ζωή έχει αρχίσει να βλέπει φως στο τούνελ. Ο Ζυγός σάς πάει γάντι και σας δίνει μεγάλη σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Ο Καρκίνος έχει ιδιαίτερη σημασία για σας.

ΙΧΘYΕΣ
Όταν ένα άτομο σας τραβάει, πολλές φορές δείχνετε ότι συμφωνείτε μαζί του, πράγμα ιδιαίτερα ελκυστικό για το κάθε άτομο που ερωτοτροπεί μαζί σας. Από την άλλη, η μεγάλη ζεστή αγκαλιά που διαθέτετε είναι το δυνατό σας όπλο. Έχετε μέσα σας αισιοδοξία και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτείτε για να στήσετε ένα καινούργιο σκηνικό πιο επικερδές για σας. Ο ρόλος του θύματος δεν σας πηγαίνει πλέον πάρα πολύ και μερικοί από εσάς έχετε επαναστατήσει. Ο Κριός ή ο Ζυγός είναι άτομα που θα σας προσεγγίσουν.

Πηγή: http://www.astrology.gr/
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll