Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25/8!

Δες τις προβλέψεις για το ζώδιο σου...
ΚΡΙΟΣ
Έχετε μεγαλύτερες αντοχές από ό, τι περιμένατε γιατί βρίσκεστε στο φόρτε σας. Το καλό είναι ότι οι αποφάσεις σας είναι υποχρεωτικό εκ των συνθηκών να γίνουν πλέον πολύ λογικές και πρακτικές. Καλό είναι να προσπαθήσετε να κάνετε κάτι πρωτοποριακό για να εκτονώσετε την ενέργειά σας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μεγάλη κινητικότητα και ευαισθησία η οποία θα σας πιέσει και ίσως να έρθετε σε διένεξη με έναν Καρκίνο.




ΤΑΥΡΟΣ
Συνεχίζετε για λίγο ακόμα να κρατάτε κάποιες αποστάσεις οι οποίες όμως σας προστατεύουν από το να εκτεθείτε. Αν έχετε μπόλικο χρόνο μπροστά σας, διαλέξτε την χαλάρωση για να ξεκουραστείτε γιατί από την άλλη εβδομάδα θα έχετε να κάνετε πολλά πράγματα, πολύ δημιουργικά, τα οποία θα σας βοηθήσουν να μπείτε σε μια τάξη και γενικά σε μια πιο ρεαλιστική βάση. Οι ισορροπίες ακόμα και σήμερα είναι λεπτές για αυτό συνεχίστε να έχετε καλή συμπεριφορά και πνεύμα συνεργασίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα προσπαθήσετε να βάλετε κάποια πράγματα σε μια τάξη η οποία θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε και ίσως να κάνετε και μια νέα αρχή ακόμα και σε μικρά πράγματα. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε το θάρρος να κάνετε μια πρόταση η οποία θα σας αποδώσει τα μέγιστα γιατί είστε ήδη έτοιμοι να κάνετε στροφή και να ξεπεράσετε τα κακώς κείμενα. Μαζέψτε τις δυνάμεις σας και όσο μπορείτε δημιουργήστε εσείς την προσωπική σας μοίρα. Ο Παρθένος μπορεί να είναι μια νέα γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχετε μεγάλη ένταση και προσπαθείτε να την κατευνάσετε έχοντας όπλο την κοινωνικότητα αλλά σε μια μορφή που έχει έντονη αλήθεια. Η δική σας ματιά τουλάχιστον για σήμερα θα είναι αρκετά εγωιστική και έχετε ανάγκη να περάσει η δική σας γνώμη. Πάντως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε υποκειμενική θέση αλλά τελικά θα κάνετε ένα γενναίο ξεκίνημα και ίσως να πάρετε μια απόφαση που εδώ και καιρό ταλαντεύεστε. Ο Κριός σας υπόσχεται ζωή με ένταση αλλά και εσείς δεν κάνετε πίσω.

ΛΕΩΝ
Αναζητάτε την προσωπική σας προβολή και για να πάρετε τα εύσημα ίσως να κάνετε υπερβολές. Είστε πάντως τυχεροί γιατί σταματάει από εδώ και πέρα ένα είδος προσωπικής απομόνωσης που είχατε υποβληθεί από τις εξωτερικές συνθήκες και θα ξεκινήσετε να έχετε μεγαλύτερη δράση. Πάντως έχετε ανάγκη από παρέα και μεγαλύτερη επικοινωνία και μέσα από αυτό θα πετύχετε καλύτερες σχέσεις. Ο Ζυγός ανταποκρίνεται πάντως στο στενό σας μαρκάρισμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αναζητάτε μια καλύτερη μοίρα και η αλλαγή θα είναι εμφανής, αρκεί να πιστέψετε ότι μπορούν να γίνουν καλύτερα πράγματα για σας. Η γενναιότητά σας μερικές φορές τον τελευταίο καιρό σας έχει υποβάλει να βλέπετε τα πράγματα όπως είναι και να μην τους βάζετε ροζ χρώματα. Οι γεννημένοι όμως το πρώτο δεκαήμερο έχετε ακόμα κάποιες φαντασιώσεις που ίσως να σας εμποδίσουν να δείτε αυτό που τελικά χρειάζεται να κάνετε για να πάρετε ολόκληρο το κομμάτι της πίτας ή μπορεί να το πάρετε τμηματικά και αυτό τελικά να μην σας κάνει.

ΖΥΓΟΣ
Συνεχίζετε να είστε πιο φωτεινοί και γενικά αισιόδοξοι και γενναιόδωροι. Παρόλο που έχετε ένα είδος ευεργετικής ανυπομονησίας η οποία σας κάνει περισσότερο δραστήριους, έχετε μέσα σας το μικρόβιο της ανατροπής και της μεγάλης αλλαγής. Αυτές τις ημέρες θα σας έλκουν άτομα και καταστάσεις που μπορεί στα μάτια σας να φαίνονται ιδιαίτεροι και πρωτοπόροι. Μια μυστική συζήτηση θα σας δώσει την δυνατότητα να ανακαλύψετε τις κρυμμένες βουλές ενός ατόμου που το γνωρίζετε καλά αλλά δεν είναι και πολύ φιλικό μαζί σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πιέζεστε από διάφορες υποθέσεις που έχουν προκύψει στην καθημερινότητά σας. Είναι αναγκαίο να αποκτήσετε και πάλι την εμπιστοσύνη σας για ένα πρόσωπο που μερικές φορές είναι ήξεις αφήξεις. Το θέμα ενός ακινήτου σας αγχώνει αρκετά γιατί δεν έχετε βρει κάτι στα μέτρα σας και ο χρόνος πιέζει. Όμως αν χαλαρώσετε θα το βρείτε πιο εύκολα χωρίς μεγάλα ψαξίματα όπως νομίζετε. Η ερωτική ένταση που σας προκαλεί ένας Ταύρος ή ένα Λιοντάρι σας δημιουργεί ένα αλλόκοτο πάθος που καλό είναι να το ξεπεράσετε για να είστε πιο χαλαροί μέσα στην σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπλέκεστε με οικονομικές υποθέσεις και υποχρεώσεις προς τρίτους. Όσο δεν οργανώνεστε ή δεν πειθαρχείτε με τα οικονομικά σας θα έχετε θέματα να αντιμετωπίσετε. Υπάρχει προοπτική για νέα δουλειά αλλά με πολύ χαμηλότερα χρήματα από αυτά που είχατε στο νου σας. Ό, τι και να κάνετε ας είναι οργανωμένο για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα και να κρατάτε και αποδείξεις, από χαρτιά και έγγραφα μέχρι και συμβόλαια. Μην αφήνετε στον αέρα ακόμα και την πιο μικρή συμφωνία. Ο Παρθένος μπορεί να είναι νέα γνωριμία αλλά θα έχει ενδιαφέρον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αναγνωρίζεται η αξία σας και γενικά η καλή διάθεση που έχετε για να δουλέψετε και να προσφέρετε τα μέγιστα για οτιδήποτε έχετε αναλάβει. Πιθανή ημέρα για χρήματα και για ανάληψη μιας δουλειάς η οποία θα σας αποδώσει. Αν περιμένετε κάποια αποτελέσματα σπουδών ή ακόμα και για μια νομική υπόθεση θα ακούσετε κάτι καλό το οποίο θα σας χαροποιήσει. Επιτέλους θα μπείτε σε τάξη. Η ερωτική σας ζωή είναι κάπως μπερδεμένη αυτή την περίοδο γιατί ενδόμυχα θέλετε να κάνετε οικογένεια και όλες οι γνωριμίες σας πηγαίνουν αλλού και όχι στον στόχο σας. Αν επιμείνετε όμως θα έχετε ένα καλό αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είστε περισσότερο αγχωμένοι με ένα υλικό θέμα ή με την πραγματοποίηση μιας κατάστασης την οποία για να την φέρετε εις πέρας θα πρέπει ή να ρίξετε νερό στο κρασί σας ή να εξισορροπήσετε πάνω σε κάτι το οποίο δεν σας πολυαρέσει ή δεν είναι της δικής σας ιδεολογίας. Η λεπτομέρεια και η υπηρεσία θα σας είναι απαραίτητες τουλάχιστον για αυτές τις ημέρες και δεν θα έχετε έργο μόνο επιτελικό ή ιδεολογικό. Η σχέση με τον Παρθένο μπορεί να εξελιχτεί αν τελικά έχετε υπομονή να τον ακούτε μερικές φορές ακόμα να γκρινιάζει ή να επαναλαμβάνει καταστάσεις που μερικές φορές σας μιζεριάζουν. Αλλά ο έρωτας είναι τυφλός και υπάκουος και αν θέλετε να είστε κοντά του χρειάζεται αποδοχή των δύσκολων κομματιών.

ΙΧΘYΕΣ
Είστε σε καλή φόρμα αφού θα κερδίσετε κάποιες υποθέσεις και μαζί με αυτές και κάποια χρήματα τα οποία τώρα σας χρειάζονται. Οι υποθέσεις του σπιτιού μπορεί να σας πέσουν μαζεμένες και να έχετε καλύτερη διαχείριση όταν τις βάζετε στην σειρά και δεν τις μπερδεύετε όλες μαζί. Οι προσωπικές σας σχέσεις χρειάζονται την μεγαλύτερη ισορροπία από ποτέ γιατί δεν θα τα βγάλετε πέρα αν δεν είστε ήρεμοι ή ακόμα και πολύ συντροφικοί. Παρόλο που έχετε συναισθήματα μερικές φορές δεν ακούτε τους άλλους και έχετε διάθεση να παίρνετε τον ρόλο του θύματος.'
Πηγή: astrology.gr
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll