Δείτε τι λένε τα ζώδια για την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/8!

Δες τις σημερινές προβλέψεις για το ζώδιο σου...
ΚΡΙΟΣ
Σήμερα η ημέρα σας είναι καλύτερη σε σχέση με τις προηγούμενες. Θα έχετε μια υπεροχή στα γεγονότα και γενικά στον χειρισμό όλων των καταστάσεων. Επειδή θα έχετε μεγαλύτερη αναγνώριση και αποδοχή, θα είστε υπερβολικά επικοινωνιακοί και έτοιμοι να νέα ξεκινήματα. Οπότε ό, τι κατάλοιπο και λάθος που σας ενοχλεί, φροντίστε τουλάχιστον για σήμερα να το διορθώσετε. Τα ταξίδια και οι νέες επαφές σας ευνοούν, κυρίως για να βγάλετε χρήματα και να έχετε μια πιο όμορφη ερωτική σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ
Αγωνίζεστε για να κατανοήσετε μερικές φορές το κλίμα της τρέχουσας ατμόσφαιρας γιατί σαν άτομα είστε πολύ σταθεροί και ιδιαίτερα πεισματάρηδες. Για αυτό θα δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας όταν παρουσιάσετε δείγματα ότι κινείστε πιο διπλωματικά και ευέλικτα. Είναι και αυτό λύση και μην νομίζετε ότι χαλάτε τις αξίες σας. Αυτές αν τις έχετε σίγουρες και σταθερές δεν χαλάνε ποτέ. Η σχέση σας με Δίδυμο ή Τοξότη θα αλλάξει και θα γίνει πιο εύκολη και ανοικτή. Κατά τα άλλα προσπαθείτε αλλά τουλάχιστον βλέπετε προοπτικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Συνεχίζετε να έχετε μια πολύ καλή διάθεση. Όταν είστε έτσι γίνεστε η χαρά όλων. Ίσως να μην αντιλαμβάνεστε μερικές φορές το πόσο επιτήδειοι είστε να αναλύετε τα γεγονότα σωστά και τώρα θα έχετε μια επαφή με αυτό σας το κομμάτι. Μόνο προσέξτε να μην διχαστείτε από άλλους για διάφορες αποφάσεις. Εσείς παραμείνετε σε μία πλευρά. Η διάθεση που έχει ένας Τοξότης να σας βοηθήσει να κάνετε ανοίγματα θα σας ικανοποιήσει και θα νιώσετε άνετα και φιλικά μαζί του. Μην αφήνετε οικογενειακές υποθέσεις να σας κάνουν να πέφτετε ψυχολογικά. Αυτές μπορεί να τις λύσετε με τον καλύτερο τρόπο, κυρίως αν σχετίζονται με Καρκίνο ή Αιγόκερω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θέλετε για λίγο την ησυχία σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα κάτσετε στα αυγά σας. Ήδη είστε αναστατωμένοι και πολύ εμπλεκόμενοι σε μια υπόθεση την οποία μοιράζεστε μυστικά μόνο με λίγα άτομα. Να είστε προσεκτικοί με τα λεγόμενά σας γιατί μπορεί να ξεκινήσετε να λέτε τόσα πολλά που στο τέλος να το μετανιώσετε. Η σχέση με έναν Δίδυμο μάλλον είναι ήξεις αφήξεις κι αυτό σας κουράζει και σας ταλαιπωρεί γιατί και εσείς μεταβάλλεστε. Φανταστείτε τώρα να έχετε και από την άλλη τα ίδια συναισθήματα. Η σταθερότητα σας βοηθάει προς το παρόν να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να γίνετε πιο προστατευτικοί για τον εαυτόν σας.

ΛΕΩΝ
Νιώθετε καλά. Εν μέσω φίλων και γνωστών περνάτε όμορφα και δημιουργικά. Απλά χρειάζεται μερικές φορές να νερώνετε λίγο το κρασί σας γιατί αυτή η απολυτότητα σας δημιουργεί εντάσεις και απόψεις που δεν είναι και τόσο προσαρμοσμένες στην τρέχουσα κατάσταση. Η μείωση του εγώ σας θα σας βοηθήσει ακόμα και δουλειά να κλείσετε με μεγαλύτερη ευκολία ή εδώ ή στο εξωτερικό γιατί υπάρχει και από εκεί φως, αρκεί να τρέξετε εσείς. Δεν είναι κακό να ζητάτε και κάτι. Έτσι γίνονται οι ανταλλαγές μεταξύ των ανθρώπων και κινούνται τα θέματα. Η σχέση με Υδροχόο τουλάχιστον για σήμερα θα είναι αρκετά βελτιωμένη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αναλαμβάνετε ευθύνες που πιθανόν να μην είναι και δικές σας αλλά είναι σημαντικό να ξέρετε τι γίνεται σε κάθε περίπτωση. Καλό είναι να κρατήσετε σταθερή την γνώμη σας για μια δουλειά γιατί με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να βελτιώσετε την δική σας θέση. Η φύση σας είναι πολύ διστακτική μερικές φορές αλλά τώρα έχετε πάρει φόρα. Είναι καλό να προστατεύσετε τον εαυτόν σας γιατί με αυτόν τον τρόπο θα πέσετε και στον σωστό άνθρωπο. Κυρίως εσείς που είστε μόνοι αλλά και οι υπόλοιποι που είστε μέσα στην σχέση θα δείτε βελτιώσεις αν το κάνετε αυτό.


ΖΥΓΟΣ
Ιδιαίτερη ημέρα για σας, αφού θα σας ανοίξει ένα δρόμος πιο εύκολος και πιο δημιουργικός. Στον ερωτικό τομέα έχετε ένα μεγάλο άνοιγμα και ίσως να κάνετε και μια ξαφνική γνωριμία. Η ήδη υπάρχουσα σχέση σας που είναι στην αρχή, κάνει μια στροφή με αποκαλύψεις που θα σας εκπλήξουν θετικά. Αν περιμένετε από μια δουλειά η σημερινή ημέρα μπορεί να σας επιφυλάσσει κάτι καλό. Για αυτό μην σας πιάνει απελπισία και συναισθηματική αδυναμία. Θα τα καταφέρετε, αρκεί να μην φοβάστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αναθεωρείτε κάποιες δικές σας σκέψεις κι ο στόχος είναι ότι έχετε ανάγκη με κάποιο τρόπο να ανασάνετε και να γίνετε πιο ανοικτοί σε προτάσεις ή νέες ιδέες, ιδιαίτερα στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας και τις πληρωμές προς τρίτους ή μια συνεργασία που μερικές φορές σας κουράζει και δεν ξέρετε τι να κάνετε για να αλλάξετε τα κακώς κείμενα. Γενικά οτιδήποτε εισπράξετε σήμερα θα σας δώσει μια ανάσα. Πιθανόν να χρειάζεστε να ξαναβάλετε κάτω κάποια πράγματα και να βρείτε τελικά από πού έχετε ευκαιρίες και με ποιό τρόπο θα τις χρησιμοποιήσετε ώστε να είναι υπέρ σας. Μια γνωριμία με έναν Αιγόκερω από ένα ταξίδι πιθανόν να σας καλύψει αρκετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχετε ανοιχτεί και κάνετε γνωριμίες αλλά και καλύτερη επικοινωνία. Αυτό βοηθάει σε μια συνεργασία που θέλετε να κάνετε. Ίσως να υπάρχουν ακόμα πολλές οικονομικές υποχρεώσεις που σας δημιουργούν στρες για την αποπληρωμή τους αλλά όσο περνάει ο καιρός όλα θα γίνουν υπέρ σας. Ζορίζεστε μεν τώρα αλλά θα δείτε ότι θα τα καταφέρετε. Ακόμα και σε οικογενειακά ζητήματα θα δείτε ότι θα έχετε πιο έξυπνη διαχείριση των προβλημάτων και ίσως να αποφορτιστείτε από την μεγάλη ένταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προσπαθείτε να γεφυρώσετε πράγματα ανόμοια μεταξύ τους που αν τα καταφέρετε θα σας δώσουν το κλειδί για να πετύχετε κάτι καλό. Ίσως να νιώθετε μερικές φορές εγκλωβισμένοι μέσω των άλλων αλλά δεν είναι έτσι. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο έχετε μια διάθεση επανάστασης η οποία όσο περνάει ο καιρός μεγαλώνει. Δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας αλλά και από την άλλη απελευθερώνεστε από ταμπού που σας έχουν κάνει να υποφέρετε χρόνια. Το σίγουρο είναι ότι επιζητάτε μεγαλύτερη απλότητα και πρωτοτυπία και ίσως να σας τραβήξει ένα πρόσωπο που δεν είναι και τόσο κοντινό στα γούστα σας, επειδή βρίσκεστε σε μια γενική μετάλλαξη και ψάχνετε πλέον την ουσία. Η επαφή με έναν Δίδυμο μερικές φορές σας βγάζει από τα ρούχα σας γιατί δεν τον καταλαβαίνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχετε κατά κάποιο τρόπο ανακουφιστεί από την μεγάλη πίεση των ημερών. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις ίσως κοντεύουν να μπουν σε έναν πιο κανονικό ρυθμό. Το σίγουρο είναι ότι όταν είστε με τους φίλους σας περνάτε ωραία και ξελαφρώνετε μοιραζόμενοι μεταξύ σας πράγματα που σας αρέσουν. Η πληροφόρηση που σας έρχεται είναι αρκετή για να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση μέσα στην δουλειά σας. Ίσως τώρα να ξέρετε προς τα πού θα πρέπει τελικά να πάτε. Η σχέση με Λιοντάρι είναι δύσκολη αλλά σας τραβάει υπερβολικά.

ΙΧΘYΕΣ
Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι γύρω σας και δεν ξέρετε προς τα πού να πάτε. Αυτό όμως σας κάνει και καλό γιατί σας χρειάζονται μερικές φορές οι πολλές επαφές. Η διερεύνηση κάποιων θεμάτων εις βάθος είναι απαραίτητη γιατί μόνο έτσι θα βγάλετε σωστά συμπεράσματα. Προσγειωθείτε από τις διάφορες αυταπάτες που έχετε ανάγκη να κουβαλάτε για να νιώθετε καλά. Είναι προτιμότερη η αλήθεια παρά να ζείτε με ψευδαισθήσεις. Η σχέση με Δίδυμο ή Παρθένο μπορεί να σας κουράζει αλλά σας τραβάει και αρκετά. Προσέξτε την διαχείριση των χρημάτων σας σήμερα.

Πηγή: http://www.astrology.gr
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll