Κι όμως...το μέγεθος του κόλπου δείχνει πόσο σε θέλει!

Πολλές γυναίκες παραπονιούνται ότι ο κόλπος τους είναι είτε πολύ «σφικτός» είτε πολύ «χαλαρός», και πολύ άνδρες προβληματίζονται σχετικά με τη φυσιολογία του κόλπου Υπάρχουν πολλές εικασίες σχετικά με αυτό το ζήτημα...
Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι 
1) ο γυναικείος παρθένος κόλπος είναι πολύ σφικτός 
2) το χάσιμο της παρθενιάς τον κάνει μόνιμα χαλαρό
3) το συχνό σeξ τον χαλαρώνει ακόμα περισσότερο και 
4) η γέννα τον χαλαρώνει ακόμα πιο πολύ και πιθανότατα και μόνιμα. Η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική.

Φαντάσου μια πετσέτα χεριών χωμένη μέσα σε μια κάλτσα ζουλιγμένη από δυο χέρια. Η κάλτσα είναι ο κόλπος. Η πετσέτα είναι ο διπλωμένος μυικός ιστός του κολπικού τείχους. Και τα χέρια είναι οι μυες που περικλείουν το κόλπο.

Όταν είναι όλα φυσιολογικά- πέρα από τη στιγμή της σεξουαλικής επαφής και του τοκετού- ο κολπικός μυικός ιστός είναι σφυκτός. Το άγχος μπορεί να κάνει το κόλπο ακόμα πιο σφυκτό ( για αυτό μερικά κορίτσια δυσκολεύονται να βάλουν ταμπόν μερικές φορές)


Καθώς μια γυναίκα ερεθίζεται σeξoυαλικά ο κόλπος χαλαρώνει. Βιολογικά αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό καθώς έτσι βοηθάτε η αναπαραγωγή του είδους. Ο σφικτος κόλπος εμποδίζει τη σεξουαλική πράξη ενώ ο χαλαρός αυξάνει τις πιθανότητες εγκυμοσύνης.

Αν ο κόλπος έχει πολύ σφικτή αίσθηση κατά τη διάρκεια του σeξ, η γυναίκα

1) δεν ενδιαφέρεται τόσο

2) δεν έχει ερeθιστεί αρκετά ώστε να μπορέσει να λιπανθεί ο κόλπος .

Αν ένας άντρας ο οποίος προσπαθεί να κάνει σεξ μια γυναίκα προτού αυτή είναι αρκετά ερεθισμένη , τότε η δεν ξέρει τι κάνει ή απλά είναι άγαρμπος στις ερωτικές του κινήσεις.

Τα προκαρτακτικά είναι πολύ σημαντικά καθώς βοηθάνε τόσο τη γυναίκα να χαλαρώσει και να απολαύσει το σeξ αλλά και το ζευγάρι να περάσει καλύτερα. Πολλοί υποστηρίζουν ότι τα προκαταρκτικά πρέπει να διαρκούν μέχρι και μισή ώρα. Τα λιπαντικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο μπορούν να βοηθήσουν στη διέγερση. Αν το πρόβλημα όμως είναι έντονο, σίγουρα χρειάζεται η γνώμη ενός εξειδικευμένου ιατρού. 
ΠΗΓΗ: boro.gr
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll