Παντρεύτηκε η Εύα Αντωνοπούλου στη Νέα Υόρκη

Την Πέμπτη το πρωί έγινε ο γάμος της δημοσιογράφου Εύας Αντωνοπούλου με τον αγαπημένο της, Παναγιώτη Αρκουμανέα, μετά από 3 χρόνια σχέσης. 
Ήταν γνωστό πως η όμορφη παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ θα παντρευόταν φέτος το καλοκαίρι όμως ούτε η ακριβής ημερομηνία, ούτε το μέρος όπου θα γινόταν ο γάμος είχαν δημοσιοποιηθεί. Τελικά το ζευγάρι παντρεύτηκε την πρώτη ημέρα του Αυγούστου στο δημαρχείο της Νέας Υόρκης, ενώ ο ευτυχής σύζυγος τουίταρε...
στο λογαριασμό του "Σήμερα γάμος γίνεται".
Το ζευγάρι επιθυμώντας να κρατήσει χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, πήρε την απόφαση να παντευτεί μόνο του. Το νυφικό της Εύας Αντωνοπούλου ήταν του σχεδιαστή  Κωνσταντίνου Melis by Laskos και η όμορφη πατρουσιάστρια έλαμπε από ευτυχία. Σύμφωνα με  αποκλειστικές πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού "η Εύα και ο Παναγιώτης  βρέθηκαν στη Αμερική για επαγγελματικούς λόγους  και έτσι ξαφνικά πήραν την απόφαση να παντρευτούν σε μια λιτή τελέτη. Οι γονείς του ζευγαριού δεν παρευρέθησαν στο γάμο, αλλά το ζευγάρι ετοιμάζεται να οργανώσει πάρτι με την επιστροφή του αφού το απεγγελματικό ταξίδι θα γίνει και ταξίδι του μέλιτος, ενώ  αναμένεται να επιστρέψει μετά τις 20 Αυγούστου". Σύμφωνα πάντα  με το φιλικό πειβάλλον του ζευγαριού "το πάρτι θα γίνει για λίγους και ξεχωριστούς καλεσμένους και κυρίως για τους γονείς", ενώ όσον αφορά την προοπτική θρησκευτικού γάμου "το ζευγάρι επιθυμεί να τον πραγματοποιήσει, όταν θα αποκτήσουν παιδάκι σε συνδυασμό και με την βάπτιση".  Εμέίς να τους ευχηθούμε να ζήσουν με κάθε ευτυχία!


filosadonopoulou Παναγιώτης Αρκουμανέας
faysbook
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll