Ένταση στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

Τεταμένα είναι τα πνεύματα στην προπόνηση του ΠΑΟΚ, η οποία ήταν προγραμματισμένη να τις 16:00, όμως, ξεκίνησε με περίπου μία ώρα καθυστέρηση.



Αρχικά ο Παύλος Δερμιτζάκης, συγκέντρωσε τους παίκτες του στα αποδυτήρια, του προπονητικού κέντρου, έτσι ώστε να τους μιλήσει για τα λάθη που έγιναν και στο παιχνίδι με την Ξάνθη, αλλά και σε προηγούμενες αναμετρήσεις.


Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομιλία του Καβαλιώτη τεχνικού προς τους παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά», διήρκησε για περίπου 40 λεπτά. Στη συνέχεια, οι «ασπρόμαυροι» βγήκαν για προπόνηση, όμως, στην Σουρωτή βρίσκονταν και περίπου 50 φίλοι της ομάδας, οι οποίοι μόλις είδαν τους παίκτες τους… έβαλαν τις φωνές. Ορισμένοι εξ’ αυτών πλησίασαν τους οπαδούς για να συζητήσουν μαζί τους, με τον Πάμπλο Γκαρσία να τους λέει χαρακτηριστικά: «Περιμένατε να χάσουμε για να έρθετε να μας αποδοκιμάσετε;»


Τα λόγια, αυτά του Ουρουγουανού είχαν ως αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι και χρειάστηκε η παρέμβαση του Παύλου Δερμιτζάκη, ο οποίος έπαιξε τον ρόλο του… πυροσβέστη.


«Εγώ είμαι ο… καπετάνιος και εγώ είμαι υπεύθυνος για όλα. Ότι θέλετε θα το συζητήσουμε μαζί», τόνισε αρχικά ο Καβαλιώτης τεχνικός και συνέχισε: «Όλοι είμαστε στεναχωρημένοι. Προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Έχουμε πρόβλημα και θα το λύσουμε».

Την τελευταία ατάκα, ο Παύλος Δερμιτζάκης την επανέλαβε ουκ ολίγες φορές και σε αυτή στάθηκαν οι οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι εν τέλει αποχώρησαν, χειροκροτώντας τους παίκτες και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ομάδας, καθώς πείστηκαν από τις εγγυήσεις που πήραν για προσπάθεια ανάκαμψης στη συνέχεια.

theplayer.gr

Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll