Εκτός με εγγυήσεις ο Στρος Καν


Μετά τον δημόσιο εξευτελισμό, ο Δικαστής έκανε το αίτημα για χρηματικής εγγύησης ενός εκατομμυρίου δολαρίων, έναντι του συνολικού ποσού εγγύησης 5 εκατομμυρίων δολαρίων, για την αποφυλάκιση του Ντομινίκ Στρος Κάν.. Ωστόσο παραπέμπεται σε δίκη, καθώς του...


απαγγέλθηκε επίσημα το κατηγορητήριο από το σώμα των ενόρκων. Αυτό σημαίνει ότι ήδη έχουν βρεθεί αρκετά στοιχεία από τις έρευνες που έγιναν ώστε να προχωρήσει η υπόθεση στο επόμενο στάδιο. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο εισαγγελέας "τα εναντίον του στοιχεία είναι σημαντικά και αυξάνονται καθημερινά όσο συνεχίζεται η έρευνα". Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστή ο τέως επικεφαλής του ΔΝΤ θα συνοδεύεται συνεχώς από έναν ένοπλο φρουρό, αποφάσισε το δικαστήριο, που καθόρισε επίσης στα 5 εκατ. δολάρια το ποσό για πιθανή διαφυγή. 

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η κατάθεση της καμαριέρας, η οποία κατηγορεί τον Γάλλο πολιτικό για απόπειρα βιασμού και σεξουαλική επίθεση. Η 32χρονη γυναίκα και η 15χρονη κόρη της βρίσκονται υπό αστυνομική προστασία επί 24ωρου βάσης. 
Οι αμερικανικές αρχές έδωσαν για πρώτη φορά στη δημοσιότητα μια φωτογραφία της καμαριέρας. Φυσικά, το πρόσωπό της δε φαίνεται. Η γυναίκα είναι καλυμμένη με σεντόνι και μεταφέρεται συνοδεία αστυνομικού.
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll