Έρωτας και διαδίκτυο: 4 στάνταρ κινήσεις που πρέπει να κάνετε όταν ο πρώην είναι... online!

Γιατί τελικά το ίντερνετ ελέγχει και τον... έρωτα!
Μπορεί να μην υποστηρίζουμε και πολύ όλον αυτό τον πανικό που επικρατεί γύρω από τα social media, ο οποίος έχει πια πάρει την μορφή χιονοστιβάδας, και δεν είμαστε υπερβολικοί, αλλά μιας και πλέον όλοι ασχολούνται με αυτά, δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να τα αγνοήσουμε...


Το αρνητικό της υπόθεσης φυσικά, δεν είναι μόνο ότι οι νέοι άνθρωποι έχουν κυριολεκτικά αποβλακωθεί, αλλά ότι ακόμα και οι διαπροσωπικές σχέσεις αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα. Βλέπετε, αρκετοί είναι αυτοί που προτιμούν να αράξουν στο facebook από το να βγουν για ποτό, ή ακόμα κι αν τελικά πάρουν την μεγάλη απόφαση να πάνε μια βόλτα, περνούν την ώρα τους σερφάροντας μέσω κινητού. 
Εφόσον λοιπόν τα πράγματα είναι έτσι, δεν θα μπορούσε και ο έρωτας να μείνει ασυγκίνητος από την λαίλαπα αυτή. Και μεταξύ μας τώρα, από τότε που μπήκε στη ζωή μας το facebook και όλα τα συναφή, τα πάντα έγιναν πιο εύκολα και απλά! Βλέπετε, τώρα πια, δεν αναρωτιόμαστε που είναι ο πρώην, τον οποίο φυσικά ακόμα θέλουμε, γιατί τον βλέπουμε online! 

Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποιες στάνταρ κινήσεις που θα πρέπει να κάνετε, προκειμένου να κάνετε το αγόρι που σας χώρισε τόσο βάναυσα να... πέσει σε βαθιά περισυλλογή! Τονίζουμε ότι το θέμα γίνεται καθαρά με χιουμοριστική διάθεση...

1. Ανεβάστε ένα τραγούδι χωρισμού: Και ενώ εσείς ακούτε την τελευταία επιτυχία της Ελένης Φουρέιρα και χτυπιέστε σαν επαγγελματίας χορεύτρια, ξαφνικά βλέπετε το όνομά του με τη γνωστή πράσινη μπίλια από δίπλα! Αμέσως σοβαρεύετε, ίσως βουρκώσετε κιόλας, και αρχίζετε να ψάχνετε στο Youtube για τα γνωστά καψουροτράγουδα, επικεντρωμένα πάντα στο χωρισμό! Απαραίτητα το κομμάτι είναι ελληνικό, για να καταλάβει και ο άλλος πιο εύκολα, και απαραίτητα θα πρέπει να σου δημιουργεί τουλάχιστον την αίσθηση να θες να κόψεις τις φλέβες σου! Αν από πάνω γράψετε και ένα: Αφιερωμένο είστε απλά αρχόντισσα! Οφείλουμε ωστόσο να σας ενημερώσουμε, ότι υπάρχει και η πιθανότητα να σας αγνοήσει εντελώς. Αν και είναι πιθανότερο, επειδή και οι άντρες τέτοιοι είναι, να σας απευθύνει έναν χαιρετισμό!

2. Η ώρα της φωτογραφίας: Όσο κι αν δεν το πιστεύετε, υπάρχουν ανάμεσά μας γυναίκες, οι οποίες απλά φωτογραφίζονται με σκοπό να ανεβάσουν τις φωτογραφίες στο facebook! Ήρθε η ώρα να γίνετε μία από αυτές και να ζήσετε όλο το δράμα του «είμαι καλά περνάω μια χαρά»! Βγήκατε το προηγούμενο βράδυ για ποτό, και ήσασταν θεά; Καλά κάνατε και βγάλατε 20 φωτογραφίες, μόνο από το ένα προφίλ! Και με το ποτό στο χέρι, και χωρίς, κι εσείς να χορεύετε, και να γελάτε και τις φίλες σας από κάτω να τονίζουν πόσο ωραία περάσατε, και πόση θραύση κάνατε στον αντρικό πληθυσμό! Ακόμα κι αν δεν σας πλησίασε αρσενική μύγα... Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!

3. Βγάλτε έναν άλλο εαυτό: Όσο ήσασταν μαζί του αγαπούσατε τα μπουζούκια και μόλις ακούγατε πενιά πετούσατε τη γόβα στον αέρα και ανεβαίνατε στο τραπέζι; Ήρθε η ώρα να γίνετε μία ψαγμένη σοφιστικέ τύπισσα! Με συμβουλάτορα κάποιο φίλο που την ψάχνει κάπως τη φάση του, γυρίστε τα πιο... avant garde μέρη της πολής και κάντε σε όλα check in! Να είστε σίγουρες, ότι αφενός θα τον προβληματίσετε και αφετέρου θα αναρωτηθεί αν βρήκατε νέο φίλο και δη έξυπνο, μορφωμένο και κυρίως διαφορετικό. Ναι όλοι ξέρουμε ότι το νέο σας αγόρι είναι ψεύτικο. Όλοι εκτός από εκείνον φυσικά!

4. Oι φίλοι πάνω απ' όλα: Είστε από εκείνες που όταν διαβάζετε μελό ρητά στα social media γελάτε δυνατά; Ήρθε η ώρα αυτό να σταματήσει και να υιοθετήσετε την τακτική αυτή! Επειδή το μόνο σίγουρο είναι ότι όσο ήσασταν μαζί του, είχατε σχεδόν ξεχάσει τις φάτσες των φίλων σας, και μην μπείτε στον κόπο να το αρνηθείτε, τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αποθεώσετε την έννοια της φιλίας. Οι φίλοι είναι το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο, και άλλα τέτοια, θα πρέπει να γίνουν ρουτίνα για το προφίλ σας. Αν έχετε μάλιστα και κάποιο σκυλάκι, πάρτε το αγκαλιά, ποζάρετε και γράψτε από κάτω: True Love! Αν δει ότι τελικά βάζετε το σκύλο πάνω από εκείνον, ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε!
queen.gr
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll